@Buongiornotutti
Prima camping , goede ontvangst , goede uitleg over diverse zaken in het Engels , mooie schaduwrijke plekken , perfect sanitair , douches aanzetten en gaan 3 haken en plankje voor toilettas , zelf diverse föhnen , mooi zwembad wel met badmuts. fantastisch restaurant en prima prijs. Het mooiste vind ik , ze zijn gewoon gebleven geen pracht en praal maar lekker kneuterig , alles is keurig schoon 27 euro p/d ACSI verbleven hier van 14/6 tot 20/6
mooie rustige camping LET OP je wordt op een gegeven moment rechts gestuurd en dan moet je gelijk links naar boven daar zie je een groot bord maar daar rij je zomaar voorbij. de vriendelijke camping eigenaar heeft ons opgehaald. mooie plek , mooi sanitair douchen met drukknop wel duur 52 euro geen zwembad.
Prima ontvangst bij aankomst werd gevraagd of we een camping card hebben en ja we hebben acsi dus voor 3 nachten 81 euro. ondanks een grote camping toch vrij rustig. grote plaatsen , winkel , restaurant heerlijk zwembad , perfecte douchen zonder irritante drukknop dus aanzetten en heerlijk douchen minpunten mis in de douche een plank waar je je toilet tas op kan zetten ook is er maar 1 kledinghaak en een hoop deurtjes gaan amper goed op slot.