@Bus15
5* camping!! Uitstekende keuken, prachtig natuurlijk binnenzwembad (stenen op de muren en zand op de vloer) en een geweldige saunaruimte. We komen zeker terug.
De plek zou eigenlijk prima zijn, op loopafstand van de zeer mooie stad, als het niet voor het permanent harde geluid van het systeem was!
Fantastische plek voor een nacht. Ook als deze vol is, zijn er voldoende andere parkeerplaatsen in de buurt.
De percelen zijn erg mooi, je staat onder veel pijnbomen. Met een grote camper moet je echter heel voorzichtig zijn en lang niet alle plaatsen zijn begaanbaar, aangezien de paden soms erg smal zijn. De sanitaire voorzieningen zijn ok. Vanaf het plein kun je direct de taxiboot naar Rovinji nemen.
De sanitaire voorzieningen zijn geweldig. We hielden helemaal niet van de stoelen op de eerste rij omdat ze vlak naast een hek voor het strand staan. We stonden verder naar achteren.De toegang tot het strand is gescheiden door een weg. De zeer lange boulevard met vele restaurants is te voet in 10 minuten te bereiken. Goed verlicht in de avond.
Leuke camping. Sanitaire voorzieningen top. 10 min lopen naar de stad Krk.
Iedereen die op zoek is naar ontspanning en rust is hier. Beperkt uitzicht op zee, veel schaduwbomen. Je kiest zelf de plek. De sanitaire voorzieningen zijn goed. Ook geschikt voor grotere campers.
Helaas geblokkeerd
zeer mooie parkeerplaats met elektra. We staan met uitzicht op het meer, gewoon geweldig!
2e keer hier. Helaas geen elektriciteit aanwezig. Toch vinden we deze plek mooier dan die aan de haven. Het is echter gesloten vanaf maandag 24-8-20, aangezien daar een evenement plaatsvindt. Het stadscentrum is zeer snel te bereiken. Geweldige stad met veel boetiekjes en geweldige restaurants.
De ingang van de parkeerplaats is tevens de ingang van de camping. (tot 12.00 uur en weer vanaf 15.00 uur) Het plein zelf is mooi, ook groot, maar het aangrenzende dorp is erg klein. Erg leuk voor een stop om te wandelen of fietsen.
We waren in het weekend van 31 juli. hier. Er zijn 2 verschillende parkeerplaatsen. .Een met elektriciteit is een gebied waar auto's ook parkeren. De zonder elektriciteit is een beetje mooier met gazon en uitzicht op de haven. Veel te duur voor een simpele parkeerplaats!
Zeer verzorgde en rustige camping, beheerder erg vriendelijk.
Geweldige standplaats om de stad te bezoeken of een wandeling over de zee te maken. We hadden geluk en kregen macht. (maar alleen op bepaalde tijden!) Prijs absoluut ok.
Eigenlijk een mooie, grote parkeerplaats, van waaruit je naar de stad en het strand kunt lopen. Wij waren er op een zaterdag, waar ook een evenement plaatsvond (muziek tot de nacht.)
De plaats aan zee is fantastisch. De toiletten zijn ok maar niet modern. (Geen wc-papier) Helaas is er alleen een prullenbak onderaan de receptie.
Voor een bezoek aan de steden Deauville en Trouville is deze plek absoluut een aanrader en er is nog steeds gratis elektriciteit beschikbaar!
We waren hier op 25.9.19. Het veld (met elektriciteit, water, enz.) Is erg groot, maar volledig comfortabel en stil. We vonden de plaats erg leuk! De wandeling naar het centrum duurt 5 minuten te voet.
Mooie plaats op grasveld met uitzicht op de zee. Zoals al eerder geschreven zou ik de rit door het kleine dorp vermijden en rond de buitenkant rijden !!
Geweldig cp om Siena te bezoeken. Wij waren er op 19 september met 6 andere campers en voelden ons veilig. Ongeveer 1,5 km richting Siena is de pizzeria Jolly. De pizza is heerlijk en de beheerder erg vriendelijk.
Wij waren er op 4.9.19 en betaalden niets. De plaats is erg groot en wordt door veel reisbussen gebruikt in hun wachttijd. Helaas gaan deze ook deels 's nachts door (erg luid). Om Florence te zien, was de plek ideaal. Omdat we een scooter bij ons hadden, waren we ook snel in het centrum.
Voornamelijk stacaravans. Beheerder erg vriendelijk en behulpzaam. Ons veld was groot genoeg (7 m camper) Sanitaire voorzieningen waren niet modern, maar voldoende en schoon. Naar natuurlijk strand zeker 20-30 minuten lopen. Fiets of scooter zijn hier aan te raden.
Top parkeerplaats, prachtig uitzicht. We hebben eerst gebeld, omdat deze cp erg gewild is. De beheerders zijn supervriendelijk. We hadden onze scooter, die ons in slechts 5 minuten naar de stad Monterosso al Mare bracht. Daar namen we de trein (16 € p.p.) voor het bezoek aan de Cinque Terre.
We keken naar de plaats op 19 september. Zeer donker en geen enkele camper.
Zeer mooie parkeerplaats in het midden van een grote weide. Absoluut idyllisch, bij de ingang zijn kippen en geiten. Registratie open van 9h-11h en 17h-18: 30h. We waren met onze scooter in 10 minuten in Warnemünde.Bäcker in de directe omgeving.