@Buscamperfan
- 2012
- Hymer
- 2014
- Buscamper
prachtige camping. Zeer netjes onderhouden. Vriendelijke ontvangst en heeeerlijk ijs. De omgeving is heerlijk om te wandelen en te fietsen. Een echte aanrader 👌🏻
Rustig en mooi gelegen camperplaats. Dit weekend heerlijk met mijn busje 1 nacht overnacht. Nieuwe eigenaren zijn erg aardig en gastvrij. De toeslag voor 1 nacht herken ik niet. Nette prijs voor 1 persoon en overnachting. Aanrader👍🏻😀!
Kleine plekjes, douchen kost € 1,50 voor 5 minuten (wat in werkelijkheid korter is). Tegenover een jeugdcamping met veel luide muziek en veel auto’s die de jeugd komt brengen en/ophalen. Personeel (of eigenaar ?) zijn onvriendelijk. Wel een goede locatie op korte afstand van de Brouwersdam.
Ligging ten opzichte van de Brouwersdam is prima. Kleine plekken. Vriendelijkheid tot de prijs is echt niet goed. voor 4 nachten € 160,- betaald en een douchemunt kost ook nog eens € 1,50 voor 5 minuten. Kinderen overnachten goedkoper dan honden. ze noemen zich camperplaats maar zijn een camping. Voor ons gaat het deze plek niet meer worden.
Camping heeft een paar plaatsen met mooi zicht op het meer. De overige plaatsen zijn oké, maar minder mooi. Het meer is heerlijk. Broodservice. Het sanitair is verouderd, dat is niet erg; maar zou iets beter onderhouden mogen worden. Een paar eetgelegenheden op loopafstand. 1 minpuntje: de beheerder gaf de mooie plekken liever aan Fransen dan aan Nederlanders.
Prima camping, net sanitair, broodservice. Gezellig terras. Het riviertje is heerlijk (ook voor onze hondjes). Eigenaren zijn heel vriendelijk en behulpzaam. In de nabije omgeving geen restaurants, winkels of iets dergelijks. Heerlijk voor een paar nachtjes.