@Busje15!
erg goede camping met mooie grote plekken. Sanitair wordt goed onderhouden ook bij drukte. vriendelijk personeel. Eigen shuttlebus naar PorteMaillot, 2 euro per rit. We voelden ons veilig!
prachtig en goed aangelegde camping, met grote comfortplaatsen. Gerund door bevlogen, lieve mensen, die weten wat de kampeerder wil. Het ligt tussen de 2 nabij gelegen plaatsen Haaksbergen en Eibergen. Veel fiets- en wandelmogelijkheden zoals richting Buurserbeek en Buurserzand. Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed. En er is altijd rust. We raden deze plek zeer aan en we hopen zelf nog vaak terug te komen.
mooie camping. Toegangspad is smal door een appelboom van de buren. Met onze buscamper van 2 m breed paste het net zonder krassen te maken.
prachtig gelegen terrein met grote plekken afgescheiden door heggen. al even geleden was het gras gemaaid maar niet opgeruimd. Er zijn veel watertappunten en elektra waarvan een deel niet werkt. De openingstijden van de receptie kloppen niet. Er is geen parkeerplaats dus je kan geen kant op als je erop wil of wil betalen. Het sanitair is vies en kapot. Er wordt niet schoongemaakt. Jammer van een kansrijk terrein op loopafstand van de mooie stad.
Mooie camping. Een drukker deel langs de rivier met grind, nieuw sanitair, receptie, kleine restauratie. Aan de andere kant van de weg oneffen grasland, rustiger, kleiner sanitair, en naar boven tot riviertje geschikt voor tenten. prachtig natuurgebied voor wandelen, fietsen, hiking. Bus stopt voor de deur. Op 900 m hoogte dus frisser.
Mooie camping rond groot voetbal- en volleybalveld. Rondom trekkershutten veelal gebruikt door kanoërs. Afgebakende plekken met stroom. Er is wel afvoer chemisch toilet en waterinname met slang, verstopt achter sanitair in container. Geringe hoeveelheid sanitair in verhouding tot aantal gebruikers en niet altijd schoon. Eigenaar is wat nors. Fietsafstand tot de levendige unesco-stad vol toeristen. Langs drukke provinciale weg.
Mooi rustig gelegen terrassencamping. Hotel wordt ooit gesloopt. Onder het hotel is het sterk verouderde sanitair wat door een lieve, aardige oude dame wordt schoongemaakt. Ligging aan grasstrand om te zwemmen. Hier een kiosk voor een drankje. Loopafstand naar het toeristische dorpje over leuke boulevard. camping ligt ingeklemd tussen Landal parken en andere moderne nieuwbouw hotels. Als je er doorheen kijkt, is het aandoenlijk.
mooie camping. De weg ernaartoe is goed te berijden en al heel mooi. Aardige eigenaren. Mooi sanitair met een tag tegen borg. Wel een stukje lopen. Mooie grote afgebakende plekken met stroom, zelf uitzoeken. Ligt aan wildwaterkanobaan, de stroming wordt in de avond uitgezet. Overdag veel reuring van de kanoërs. Op fietsafstand langs rivier van het mooie Ceske Budjevice. Echt de moeite waard!
Mooie camping naast groot gemeentelijk zwembad. Een klein terrein boven, deels onder grote bomen, tussen vaste kampeerders. Boven is sanitair, afwasplek, een drankje. Boven wordt door smalle weg doorsneden van beneden. Dan moet je achteruit terug rijden en via de parkeerplaats van het zwembad het terrein oprijden. Het beneden terrein heeft minder schaduw, deels aan het riviertje. Aardige jonge eigenaren. Ligt op fietsafstand van Drakenmeer.
Mooie camping aan de Main. Met apart vak vooraan de camping voor doorreizen, sanitair is dan best ver lopen, via trap te bereiken. Autobahn ligt vlakbij, hoorbaar, wel makkelijk aanrijden. Er is een goed bezocht restaurant met terras.
Mooi terrein aan de Main. Nieuw sanitair via trap te bereiken: het zijn volledige badkamers. Veel vaste plekken. Het is vooral een doorreiscamping. Degenen die 1 nacht blijven, staan dichter op elkaar. Volgens instructies geplaatst. Dan is lange stroomkabel nodig. 34 Euro, douchen met muntjes. Op de fiets is Wurzburg deels via de Main te bereiken. De stad is de moeite waard.
Mooie camping aan meer. Kontant betalen. Vrije plek keuze. Sanitair voldoende en wordt goed schoon gehouden. Er is een restaurant met terras. Op fiets afstand van de stad Pilsen. Bus en tram stukje lopen. Je kan rond het meer lopen waar eetgelegenheden met terras zijn. Receptie spreekt geen andere talen.
Willem is energiek, aardig, en klantgericht. Mooie plekken op de naturelle camping welke goed wordt verzorgd. Ligging aan prachtig fjordachtig meer waarover beperkte rondvaarten gaan. Wij hebben er fijne, zorgeloze 3 nachten door gebracht.
Sitecode: 92022
6 aangelegde camperplekken op verharde ondergrond. Stroom met munten. WC en 12 Euro betalen in zwembad tijdens openingsuren. Ideaal voor zwemmen of wellness/Sauna. Ook leuk met kinderen door grote glijbaan. Nacht rustig, aan doodlopende weg, wel afgelegen. Ligt ook aan Smalspoorbaan met stoomloc. Mooi wandelgebied.
te voet is Burcht Troskovice te bereiken op 1,5 km. Bushalte bij de ingang richting Jicin of Hruba Skala: rotstorens met uitgezette wandelroutes en bezoeken van de 3 kastelen. Plekken in de zon en tegen de bosranden. Er zijn ingerichte kampvuurplekken. Sanitair wordt goed schoon gehouden, je kan je eigen plek kiezen. Kamperen zoals het bedoeld is! Aardige eigenaren die hard werken. Hele jaar geopend. Wij vonden het er fijn.
na de receptie: links is het drukst en dichtbij alle voorzieningen. Rechts is een betaald parkeerterrein en een deel met afgebakende plaatsen. Je staat wat hoger boven een aftakking van de Elbe. Vrije plaatskeuze met of zonder stroom. Er is een vrij groot strand en een bebost schiereiland. Sanitair is weinig en zeer eenvoudig. Wij vonden het er mooi en rustig. Stad Litomerice en Theresienstad op fietsafstand, goed te bereiken.
we hebben hier 2 nachten gestaan. Gereduceerd tarief in de winter. Mooie ruime plaatsen. Goed sanitair, schoon, goede warme douche. Prettige receptie-medewerkers. Rustige ligging. Mooi terrein. We komen zeker nog eens terug. Ideaal om Soldaat van Oranje te bezoeken.
Mooie camperplek. Zeer goed onderhouden sanitair. Veel zon, weinig schaduw. Centraal om Haarlem te bezoeken met de fiets. Aardige betrokken eigenaren. Goed bereikbaar via snelweg. Ernaast ligt baan waar vliegtuigen frequent opstijgen.