@Bussie2000
Prima plek met keurig en voldoende sanitair (toiletten en douches), incl wifi en drinkwater. Groot grasveld waar je zelf een plek mag uit kiezen. Omgeving is heel mooi. Helaas geen elektriciteit mogelijk, maar hadden wij niet nodig met accu.
Zondag eind van de middag heerlijk "sunday roast' gegeten met sticky toffeepuddibg als dessert. Het was heerlijk. De winkel met eten en gifts is ook leuk. We stonden hier 's nacht met nog een andere camper en hoefden voor het overnachten niets te betalen. Je kan ook 's morgens ontbijten. Erg vriendelijk allemaal.
Rustige en nette camping. Achter de stacaravans is een ruim veld met ca 15 plekken voor campers. Dus de voorgaande review klopt niet. Ik heb 2 foto's toegevoegd. Wij betaalden 30pond incl stroom per nacht. In het dorp op loopafstand heerlijk gegeten bij de gastro pizzapub Out out. Op ca 15 minuten ligt het charmante plaatsje Peebles met veel leuke winkeltjes.
Geweldige camperplek met prima voorzieningen. Je betaalt 10 pond voor de plek en volgens het pick and mix principe betaal je de voorzieningen zoals gebruik badkamer/toilet, elektrisch, wasmachine, vuil en schoon water enz. Je betaalt dus alleen voor wat je gebruikt. We werden heel hartelijk in het nederlands ontvangen door Mieke. Zij snappen wat camperaars nodig hebben. Van harte aanbevolen!
Als je eenmaal een goede redelijk rechte plek hebt gevonden is het er fijn staan. Er zit een enorme zeehondenpopulatie die 's avonds een huilconcert geven. Mooi uitzicht op zee. Kijk uit waar je rijdt ivm de kiezels.
prima rustige gratis overnachtingsplek tussen Ullapool en Inverness. Plaats genoeg. Je kan ook nog een mooie wandeling maken.
Dit is een heel mooie plek met een fantastisch uitzicht vanuit je camper. Zeer vriendelijk ontvangst en prima voorzieningen.
Keurige mooie nieuwe camping. omdat wij niet gereserveerd hadden stonden wij op de pas aangelegde 'overflow' camperplaats op het grind. Dat zijn zo'n 10 plekken waarvan een paar toegang hebben tot elektriciteit. Sanitair hëel netjes en fijn. Wij betaalden 26 pond voor een camper met 2 pers excl stroom.
Keurige camping met prima sanitair. Heel vriendelijk ontvangst. Mooie ruime plek. Op loopafstand van het strand, leuk voor een avondwandeling. Wij betaalden 35 pond voor 2 personen met een camper.
voor de slagboom van de camping sta je gratis. Er is dan zelfs een toiletgebouwtje met drinkwaterpunt en je kan je grijze water kwijt. De New England Bay camping is erg duur, zeker als je geen member bent, maar die vriendelijke meneer bij de receptie kwam zelf met het alternatief om gratis op het veld voor de slagboom te gaan staan. Aan het strand hebben wij een zeer grote groep dolfijnen gezien. Mooie plek dus!
geweldige gratis camperplek. Heerlijk rustig aan mooi stromend beekje. Verschillende wandelingen mogelijk vanaf deze plek. Wandelkaarten gratis te pakken bij visitorscentre.
Prima gratis overnachtingsplek. Ver genoeg van de snelweg om er geen last van te hebben. Je kan er ook een leuke avondwandeling maken door natuurgebied langs de zee. Er is een toilet en drinkwater.
Prima plek voor een gratis overnachting zonder voorzieningen. Naast een waterkrachtcentrale met prachtig uitzicht over het meer. Je kan er ook wandelen.
Een erg leuke rustige camperplek aan een meertje. Je kan er niet in zwemmen maar wel omheen wandelen. Er zijn 8 stroompunten. Betalen door 130SK of €15 contant in een envelop te stoppen en door een gleuf in een deur gooien. Wij houden ervan. Geen water dus zorg dat je dat hebt getankt.
Prima tussenstop op weg naar Scandinavië. Lekkere warme gratis douche en warm water bij de afwas. We staan hier gewoon op gras. Aardige mensen en een leuk cafeetje waar je ook broodjes kan bestellen voor het ontbijt. Er zijn ruim 30 plaatsen. De prijs voor een plaats zonder stroom is €22 per nacht. Elektriciteit gaat via een automaat. Er komt weleens een vliegtuig over maar beter dan vlak naast een rijksweg staan.