@C-Smit
Locatie is mooi, maar daar is het ook mee gezegd. Sanitair in containers doen ouderwets en geïmproviseerd aan, wel schoon (camping bijna leeg op dit moment). Vijf sterren die anderen geven is wat mij betreft veel te veel.
We betaalden 18 euro voor overnachting (vanaf 15:00 tot 09:00) Uurtarief voor camper € 2,70. Prima plek voor bezoek aan Vilnius centrum, ca 500m. Muv vuilnisbak geen faciliteiten. Tot 03:00 uur redelijk veel lawaai door festival.
Prachtige camperplek. Veel ruimte, picnic banken . Geen voorzieningen, muv afvalbakken. In het dorp bakker, supermarkt, restaurants. Mooie wandel- en fietsomgeving.
maximale doorrij hoogte is niet van toepassing.
Sitecode: 51933
Rustig gelegen aan rivier bij gezellig dorp
Juni 2019. Prima overnachtingsplek vlakbij de ferry. Eten in restaurant redelijk, niveau pubmeal. Leuke wandeling naar Fishguard via kustpad.
Mooie camperplek midden in dorp. Ruime vlakke plaatsen. Geen voorzieningen. Toilet overdag bij de haven ca. 300 meter lopen. Volgens locals de grootste vissershaven van Ierland. Meerdere visrestaurants om uit te kiezen. Wij aten heerlijk bij Murphy’s, tegenover Supervalue supermarkt.
Mixed parking, overdag erg druk, ‘s nachts heerlijk rustig. Vlakke plaatsen. Overdag toiletten open. Verder geen voorzieningen. Mooie wandeling of fietstocht naar de gap, circa 5 km.
Via internet tot 50% korting op parkeergeld. €4 per persoon, www.cliffsofmoher.ie betalen met creditcard. Honden toegestaan bij de cliffs, maar niet op de wandelpaden verderop. Verder zoals velen schrijven, een heel mooie camperplek.
Dit is geen camperplaats. Er staat een duidelijk bord dat overnachten hier verboden is.
Mooie plaats aan de monding van de Exe. Exmouth centrum op loopafstand. Overdag toiletten bij de shortstay parking. Verder geen faciliteiten. Strand op loopafstand. Bij station een (dure) supermarkt. Grote Tesco aan Salterton Rd oost Exmouth richting Budleigh Salterton. ‘s Nachts rustig, overdag drukker door dagrecreatie en hondenveld. Wij betaalden pond voor 24 uur.
Gemengde parkeerplaats aan de rand van het historische centrum. Overdag vol met auto’s. Wij kwamen ‘s avonds aan (18:30) en hadden volop keus. Plaatsen zijn goed voor campers tot 6 meter, tenzij je het niet erg vindt als je camper deels op de rijbaan staat - de italianen naast ons hebben hier geen moeite mee. Urbino is een erg leuke plaats om te bezoeken.
Picknick plaats is nu klaar, ziet er fraai uit. Niet overnacht. Kort naast de weg, dus mogelijk verkeershinder. Toilet aanwezig. (Nog) Geen vermelding dat overnachten niet is toegestaan, verder noordelijk op veel picknick plaatsen geen overnachting toegestaan
Weg naar elektriciteitscentrale is inmiddels verboden voor gemotoriseerd verkeer. Parkeerplaats ervoor is prima alternatief. Overdag druk met dagjesmensen die gaan wandelen in omgeving. 's Avonds blijven alleen camperaars achter en is het erg rustig. Tweemaal deze plaats bezocht, eerste maal toilet prima, tweede maal toilet (geen water) en smerig. Weg 13 momenteel in onderhoud, daardoor vertragingen en slecht wegdek. Goed alternatief is de 550 van Odda naar Utne en van hieruit de pont naar Kinsarvik
Mooie camperplek! Schitterend uitzicht op zee. Schoon toilet. Wel erg druk. Wij stonden met 7 campers.
Camperplek naast het restaurant op parkeerplaats. Ondanks drukke weg toch rustig geslapen. Vriendelijke ontvangst. Restaurant, eenvoudige kaart, maar goede kwaliteit eten. Bakker en supermarkt dichtbij. Prima plek voor overnachting op doorreis.