@C.Campy
- 2021
- Huren
Ja dat is eens verrassend. Honden mogen vrijlopen en baasje heeft vakantie, wat een rust. Marianne ontving ons met een hartelijk welkom. Zeker het sanitair ( douche) zijn met smaak en praktisch ingericht. Heerlijke camping tot rust te komen. gr Marjo/Carlo
Wat een fijne camping. Veel ruime plekken en in deze periode zeer stil. Erg leuk dorpje geen toeristische plek maar verzorgt en mooi. sanitair is schoon en verzorgt. Restaurant 6 dagen in de week open niet op maandag.
Deze camping biedt heerlijke rust aan het water. Wij zijn 4 nachten gebleven. de eigenaar is een aardige man. in zijn restaurant, tovert hij heerlijke maaltijden voor je, en het personeel is ook uiterst aardig. Er is een zwembad, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Het sanitair is nieuw, maar qua frisheid mag daar nog veel aan gebeuren. Helaas stinkt het daar enorm. Dat is dan ook het enige min puntje
we hebben enorm genoten. vriendelijk ontvangst en personeel. goede verzorging, schoon, leuke gezellige buurtbewoners. mooie plaats. netjes verzorgt met een padje qua douche enz. heerlijke pizza’s . ontzettende mooie omgeving. het enige we misten een zwembad, al was het maar klein. nou Pff.. als dat het enige is! we komen graag terug! bedankt allemaal, ook namens onzer hond Nova.
Jammer, zelfs buiten hun seizoen om zou je denken dat je een leuke camping/ slaapplaats zou vinden. omgeving aan het water is mooi, maar daar is alles mee gezegd. als je enorme stilte houd, prima. maar het sanitair en ook afwasruimte is zwaar verouderd. ik voelde mij niet veilig ook. zo donker bij het sanitair. De douche koud, ik dacht een andere proberen, ook koud. dan maar niet, dus giga koud gedoucht. vieze douches.Geen broodservice.
Sitecode: 20348
Heel eenvoudige staan plaats met beperkt stroom. Maar als je het vergelijkt met een plaats aan de weg of dit plekje dan is dit 10x beter. € 6,00 voor plaats en water voor 1 nacht met 2 pers. is zeer waard voor zijn geld. De beheerder slaapt ook op de camperplaats, en is zeer vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk rustig achter een camperwinkel.
Unieke lokatie niet lux maar echt bij de boer te gast 13 campers en Hotel en restaurant vol. Goed eten en verse forel uit eigen vijver. De geitjes, pony’s, lama’s en varkentjes wat wil nog meer in het boerenland. Vraag aan de boer voor water bij te vullen dit komt uit de bron . Dit water komt uit de bergen vandaan, heerlijk. Geniet van de omgeving.
referenties gelezen,we dachten nou dat moet gezellig zijn daar willen we langer blijven Nou dat viel tegen we mochten met veel moeite 1 nachtje blijven, maar zeker geen nacht langer uiteindelijk waren er giga veel plaatsen nog vrij! Er was weinig controle er werden zelfs vuurtjes gemaakt naast de tent, wat een enorme stank gaf, en je niet kon slapen. bij uitchecken, werd ik afgesnauwd door de eigenaresse geen leuk ontvangst, nooit meer.