@C@lifornia
2 verharde camperplaatsen bij een camping met electriciteit en een uitzicht over de Lage Vogezen. Hele vriendelijke en behulpzame eigenaren. zelfs de mogelijkheid om savonds aan te schuiven voor het diner. Mooi startpunt voor wandel-en fietsroutes in deze prachtige omgeving. Wel even bellen van tevoren om teleurstelling re voorkomen. Geen loospunt voor grijs water en chemisch toilet. Dat kan evt bij de Intermarché in Darney op 15 minuten rijden
Dit was een "normale" camping maar sinds voorjaar 2022 is het beheer overgegaan naar CampingCarPark, een Frans bedrijf. Bij aankomst werkt de slagboom niet, de elek is in storing, de wifi is uit en er hangen jongeren rond die er niets te zoeken hebben. Contact met CCP levert vooral veel slappe smoesjes op maar geen actie. Ja meneer, bij U thuis is de wifi toch ook wel eens in storing? De storing duurt volgens aanwezigen al 8 uur nu.. Wegblijven!
Sitecode: 52050
Een heerlijke rustige natuurcamping in het glooiende landschap van de Haute-Saône. Ruime plaatsen, schoon sanitair en alle voorzieningen. Gastvrije ontvangst door de jonge eigenaren die de camping in februari 22 hebben overgenomen en hebben opgefrist en uitgebreid met huur accommodaties. Ook een prima plekje als tussenstop naar het zuiden.