@CCharisma
- 2023
Bij aankomst stond er aan het einde een bordje 'privéparkeren'. We zochten niet verder en toen klopte de eigenaar aan. Toen ik opendeed, vertelde hij me dat de parkeerplaats privé was, maar dat was nogal onbeleefd. We kregen te horen dat we NOK 200 moesten betalen voor het parkeren, waarmee we een uur mochten parkeren. Rijd de weg niet op, tenzij je van plan bent te overnachten of bereid bent NOK 200 te betalen voor een uur parkeren.
We kwamen aan met onze camper van 9,5 meter, de plaats was ruim. Schoon en goed sanitair
Zeer mooie plek, rustig en schoon. we hadden het geluk dat we er maar één waren. Zeer vriendelijke eigenaren
Uitstekend, zeer georganiseerd en schoon. We kwamen aan met onze camper van 9,5 meter en er was voldoende ruimte.
We verbleven een nacht, zoals gezegd zeer gastvrije familie. Fijn als je rust wilt en dicht bij de natuur wilt zijn. We hadden een diner en ik kan de forel aanbevelen, 1 portie was aardappel, salade en 2 forellen voor 10 €. Hun cognac was geweldig.
Zo vriendelijke en gastvrije mensen die je verwelkomen met een drankje, een fruitschaal en een toetje. Leuk restaurant voor een drankje of een maaltijd langs de rivier. Er zijn een paar plaatsen voor grotere campers net na de ingang.
Uitstekende plek om te verblijven voor een bezoek aan Sarajevo, comfortabele en goed georganiseerde ruimte en gemakkelijke toegang, zelfs voor grotere campers. Mikki was erg behulpzaam met alles en gaf ons enkele goede aanbevelingen.
Niet erg georganiseerd, de staanplaatsen zijn niet goed aangegeven, de sanitaire voorzieningen zijn slecht en erg vies. Duur, luidruchtig. Zeer mooie omgeving om te zwemmen en te wandelen.
Goede installaties, grote en ruime staanplaatsen. De meeste hoeken hebben bomen die moeilijk te keren zijn. We krabben daardoor aan onze 9,5 camper. Mooi strand, huisdiervriendelijk, strand voor honden. Supermarkt op de camping.
Erg druk, weinig ruimte tussen de campers. Sanitaire installaties in de spits zijn overvol. Mooi strand en uitzicht, goed eten en sfeer in het restaurant.
Er waren enkele grote plaatsen voor onze camper van 9,5 m, het was druk. Ze rekenden $ 10 euro aan voor het gebruik van de wasmachine die zich in dezelfde ruimte bevond als de afvoer van het chemisch toilet. Het heeft een smal strand aan de voorkant.
Uitstekend kamperen. Schoon en goed onderhouden. De faciliteiten zijn een van de beste die we hebben. De mensen die er werkten zijn erg behulpzaam. De internetverbinding is erg goed. Mijn vrouw en ik vonden het leuk om daar te zijn.