@CM84
Mooie plek aan het water. Zoals meer beschreven te weinig sanitaire voorzieningen. 2 badkamers waarin ook het toilet zit. Dus zijn 2 mensen aan het douchen, is het toilet niet te gebruiken. Geen elektriciteit genomen, absurd duur 75 kronen! Inchecken ging verder prima na het lezen van het informatiebord..
Ontvangst was vriendelijk. Helaas wordt er nog steeds gewaarschuwd dat elektrische fietsen veel worden gestolen. Wij stonden met de camper op een gewone veldplaats. Mooie ruime plaats . 93 euro betaald voor 2 nachten 2 personen en stroom. Helaas is het sanitair zeer slecht schoon. Voor de rest vonden wij het een prima camping. Dus als ze wat aan het schoonhouden van het sanitair doen zeker 4 sterren waard. Nu maar 2.
Sanitair is netjes en schoon, wel zoals eerder vermeld weinig. Prijs ook prima 33,15 euro 1 nacht met 2 personen. WiFi was ook goed.
Net sanitair. Helaas geen wifi zoals wel aangegeven was. De prijs is hoog, camper 2 personen met stroom €63,16.
Te duur voor wat je krijgt. Er stonden 3 campers, dus ook verre van druk Geen voorzieningen, en water tappen moet betaald worden. De plaatsen zijn mul zand en beetje gras, ik vond het wat onverzorgd
Mooie camperplaats. Enige min punt als je alleen reist moet je wel voor 2 personen toeristentax betalen. Je kan niet kiezen voor 1 persoon Sanitair is netjes.
Ideale camping voor de Preikestolen wandeling. Je kan met de shuttlebus vanaf de camping naar het startpunt, gaat elk half uur(130kr) Nederlands sprekend team. Als je op tijd komt kun je een mooi plekje uitzoeken, begin van de avond zal je weinig keus hebben. Sanitair wel weinig voor de omvang van de camping (4 douches bij de dames), dus vaak sta je even in de rij. Verder prima camping
Terrein is netjes. Betalen kan alleen met creditcard of app. Normale betaalkaart pakt de betaalautomaat niet. Duur voor geen voorzienen zoals sanitair(230 kronen) Daarnaast vond ik de plek lawaaierig. Laag overvliegende vliegtuigen en veel schreeuwende meeuwen. De camperplaats ligt 3,5 km van het centrum, mijn inziens geen ideale locatie. Midden op een industrieterrein.
Mooie camping met geweldig sanitair. Daarnaast hele goede Wi-Fi. plekken boven aan geen last van de weg ervaren. Wij stonden er om het Olympisch dorp en Maihaugen te bezoeken. Wij zijn per fiets gegaan. Met E- bike wel te doen, maar het klimt aardig
Massale camping. Wij arriveerde rond 16u en de camping was al bijna vol. Veel kapot gereden gras op de plekken zo nat was het er. Sanitair was oké. Wi-Fi was redelijk
Mooie camping. Ook rustig terwijl het hoogseizoen is. Net sanitair, goede Wi-Fi en een nette prijs 360 kronen voor 1 nacht incl douche en stroom Wij hadden een plek vlak aan het water met een mooie vlonder waar je naast de camper kon zitten
Hele mooie camperplaats. En voor een nette prijs. all inn zelfs wassen en drogen is gratis. Heel vriendelijk ontvangst en een geweldig uitzicht.