@California1
- 1974
Campers langer dan 6 meter en buiten de lijn markeringen worden beboet
Campers langer dan 6m kunnen boete krijgen omdat zij buiten de lijnen staan. Alleen bestel-vrachtwagens voor de markt kramers op donderdag mogen buiten de lijnen staan.
Bijna geen plaats voor campers, gedurig zeer grote campers nemen plaats van twee, zij horen op een camping te staan en niet hier.
Sitecode: 19810
Fantastische Camperplaats. De kans is uiterst klein om een vrije plaats te vinden. De meeste staan daar gedurende enkele weken ! ! ! Nadeel : na 22u00 tot +/- 01u00 zeer luidruchtige campeerders
Zeer rustige plaats. Enkel 2 kleine vuilnis-bakjes te bespeuren die overvol waren met daarnaast vuilnis rondgeslingerd achterlaten ! ! is schandalige afkomst van de Camper-bezoekers die niet eens de moeite doen te lozen op andere voorzien plaatsen ! ! ! Door zulke mensen zal o.a.Gemeente's hun Camper Parking's verbieden.
Wij zijn daar geweest 14 juni. Geen enkele camper op deze parking gezien (daar alleen staan is niet veilig) ! ! Gelegen langs luidruchtige drukke baan. Dan onmiddellijk vertrokken naar andere plaats.