@CamGert
Al heel wat keren op deze fantastische camperplek gestaan. Vijf sterren voor de havenmeester en zijn helpers. Alles keurig verzorgd en onderhouden. Toiletgebouw brandschoon. Voorbeeld voor veel andere CP’s!
Aangename plekken, zeker de verharde plekken mét pick-nick tafels. ik stond er in mijn eentje, wat ongezellig. Toiletten goed bruikbaar. ideale omgeving voor hondenbezitters. De 8 euro zeker waard!
Als je een plek op het platteland zoekt, vredig en zeer rustig, met slechts 4 camperplaatsen in de tuin van een particulier, dan is dit “the place to be”. Mét electra, water, douche en toilet! De weg ernaartoe is inderdaad vol hobbels en kuilen, maar je wordt beloond met een pracht plek!
Misschien is het personeel niet zo vriendelijk als jij, misschien is het geheel wat gedateerd (maar wel schoon!), misschien is de bar niet zo uitnodigend, maar…. een ligging direct aan het strand doet je dat allemaal vergeten! Super verblijf gehad hier!

Voor een schappelijke prijs prima gestaan op deze camping. Zoals eerdere gasten al schreven: Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie, enorm ruime plaatsen op het grasveld aan het meer. ( Dat zijn wél de mooiste plekken! Op de camping zelf zijn de plaatsen kleiner en minder aantrekkelijk. Daar veel vaste plaatsen) Schoon sanitair, twee vriendelijke dames verzorgen ‘‘s avonds een eenvoudige warme hap. Tip: vraag om een plek aan het water!