@Camp3r1!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wat een gezeik weer de vorige review. Elke camper heeft een wc en douche aan boord. De wc's en douche wordt aangeboden, anders ga naar een camping of blijf thuis. Dit is een hele fijne CP plek, waar men trots op kan zijn !!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Leuke CP plaats. Sanitair is mooi en schoon, prima! Alleen jammer dat de wc bij de douche in zit. Je moet douchen in ander man zijn stank. Zonde dat dit zo gemaakt is.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

In 1 woord “ Prachtige CP plek”. Jullie weten hoe het moet, hier kan je trots op zijn. Heerlijke dagen gehad bij jullie, een plek om nog een keertje terug te komen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Vond CP plaats niet mooi. Iedereen parkeert maar wat. Sanitair zag er modern uit, maar was niet schoon. Wc zat onder de haren. Echt vies. Heb ook niemand zien schoonmaken. Tip.. Leg een straatje aan naar de sanitair gebouw, je moet nu door het gras heen lopen. Niet mijn plek.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooi aangelegde CP plaats. Alleen hele erge slechte Wifi ! Werkt totaal niet. Sanitair is erg glad als het nat is, super val gevaarlijk!!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Eenvoudige CP plaats. Te duur voor wat je krijgt. Je moet zelfs je eigen wc papier meenemen. Geen afwas plaats. Weinig onderhoud aan CP plaats. Geen licht op het terrein en een gedateerde wc unit met lauw douche water. Fiets omgeving is wel mooi.

Wat een mooie CP plaats! Mooi aangelegd. Schoon sanitair. Mooie omgeving, leuke fiets routes. Lieve en behulpzame eigenaren. Alles goed voor elkaar!! In 1 woord "Super"

Ontvangst heel leuk, maar het zijn geen camper mensen. Je ziet hun niet op de camper plaats. Geen betrokkenheid. Ja , met gras maaien zie je hem. Groeten ho maar....ook al loopt hij 20 cm achter je langs, een goeiedag komt er niet van af. Hele slechte WiFi, wel extra voor betaald, maar het was echt niet goed. Omgeving en plekje camper was mooi, leuke plaatsen om te bezoeken. Sanirair niks op aan te merken. Of we terug komen???

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige CP plaats. Echt keurig onderhouden. Lieve en aardige eigenaren. Zeker een aanrader!! Wij komen zeker een keertje terug!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prachtige CP plek, echt een aanrader, wordt super onderhouden , keurig!! Hele leuke en lieve eigenaren. Raalte mooi dicht bij. Mooie plaats. We komen zeker een keertje terug.

Wat een geweldige mooie plek is dit. Zeker een aanrader!! Heel hartelijk ontvangst, echt lieve mensen. Super mooie omgeving om te fietsen. In 1 woord prachtig. We komen zeker weer een keertje terug.

Mooie CP plek, ruim en netjes. Douches en wc waren netjes. Alleen de WiFi is slecht, valt steeds weg. Muiden is geweldig om naar toe te fietsen. Al met al hebben we genoten.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Camperplek is te doen, kan volgens mij wel wat beter onder houden worden. Op de grind stukken veel onkruid. 2x koud gedoucht, afwassen in de avond lukte ook niet, weer koud water. Wel zonnepanelen aanwezig, maar of dit voldoende is voor de camperplek? Denk het niet. Omgeving is mooi, heerlijk fietsen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

In 1 woord, prachtige CP plek. Alles zoals het moet. We komen zeker een keertje terug.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Slecht onderhouden CP plaats. Geen aanrader.