@Camparens
Traveladdict, coffeelover, dol op Europa maar verliefd op Zweden.
En, ik wil ieder jaar in ieder geval 1 x naar Frankrijk zijn geweest met de camper.
- Gezin met kinderen (12+)
- 2023
- Hymer B654
- 1999
- Integraal
Fijne camping pal aan het meer. Er zijn camperplekken na de slagboom, maar (bijna) alle andere plekken zijn ook (deels) verhard waardoor je met je camper overal kunt staan. Wel zo prettig. Bij iedere plek is een waterpunt. Het lozen van je vuile water kan op een aparte plek en is goed bereikbaar. Voor de kinderen een geweldige speeltuin, fijn binnenzwembad en top buitenbad. Sanitair is top, en er komt extra nieuw sanitair.
Prima plek op loopafstand van het centrum van Reims. Ligging aan een parkje, vlakbij de snelweg. Wij hebben er niet geslapen, alleen overdag geparkeerd. in het weekend kregen we geen contact via het telefoonnummer wat er hangt om de code van de slagboom te krijgen. Gelukkig waren er andere camperaars die ons de code gaven.
Wij hebben hier een prima nacht doorgebracht. Ruime plekken, rustig, prima sanitair, vriendelijke eigenaren. Helaas was de stroomvoorziening niet toereikend voor de camping. De camping stond lang niet vol, maar steeds viel op de hele camping de stroom uit. Verder fijne camping voor een doorreis, direct aan de Route Touristique de Champagne. €27,50 voor een nachtje met 4 personen, goeie prijs!