@Camper8!
- 2019
Schitterende plek
3 nachten gestaan . Een prachtige rustige locatie . De camperplaatsen, parkeerplaatsen de ruimte er omheen is super netjes verzorgd . mooie ruime plaatsen . .De ontvangt ; een heel vriendelijke eigenares die alles duidelijk uitlegde . Sanitair en waar je de afwas kunt doen, waar je het chemisch toilet en afval kwijt kan . Alles , ziet er fantastisch en schoon uit . Zeker voor herhaling vatbaar . fijne locatie om te wandelen en fietsen .
Aankomst; na betaling, vraag ik info over de camping. We krijgen alleen te horen richting we moeten , verder niks . We moeten zelf uitzoeken: de toilet, douche, waar we afwassen , grijswater lozen ect. Voor de afwas, hebben we de aanrecht moeten schrobben zo vies. Niemand meer gezien . Via een mail onze ongenoegen uitgesproken . En gevraagd om reactie . Maar ze reageren niet. Waardeloos ontvangst ! Zo ga je niet met campinggasten om .
Een zeer warm welkom door Marco en Melanie . Een camping met een geweldig prachtig uitzicht op 1060 mtr hoog . Je mag zelf een ruime plek uitzoeken . wifi is goed ,sanitair is netjes en schoon ,.Melanie organiseert wandeltochten en je kunt er wandelkaarten lenen en vanuit de camping gaan wandelen; kleine en grote routes . Het was zo zeer de moeite waard om er naar toe te rijden en zeer zeker te verblijven . Een unieke plek !
Om 14.00 uur kwamen we aan, ruimte genoeg. We mochten een plaats uitzoeken. Binnen enkele uren werd de camping volgestouwd.. Hutje mutje! Oud gebouw voor wc, vieze ruimte, En een oude afwasruimte, ook niet schoon en waar geen warm water was. Eerst moest je water met een waterkoker koken. We moesten voor de camping 390 nok, Electra 90 nok en de douche 20 nok..betalen. De was kon je wassen in een hok vol met rommel 50 nok Knap waardeloos!!!
Een rustige, ruime camperplaats. Er is een vvv kantoortje op locatie, met tips voor vele uitstapjes. Aan de fiets knooppuntroute. 9 km van Leeuwarden. Prachtige fietstochten gemaakt naar Sneek en Grou met hun mooie pontjes route. Wifi werkt niet op de camperplaats, wel bij het hoofdgebouw. Heerlijk gegeten in het restaurant. Vriendelijke eigenaar.
Niet gereserveerd, gastheer was niet thuis. Hem gebeld, we mochten een plaatje uitzoeken. Prachtig uitzicht, s'avonds komt de gastheer kennis maken. Zeer vriendelijk. Bezoek aan de kwikmijn en smelting van de kwik interessant. Een mooie wandelpad in 10 min.van de cp naar het dorp..terug enige steile klimmen.Prachtig uitzicht van de cp naar het dorp in het dal, ook inde avond met vele lichtjes.
Voor een overnachting voor de cp plaats te duur 32 euro. Deze plaatsen staan buiten de camping voor de receptie. Druk met verkeer. De eerste ontvangst onvriendelijk personeel, hierna werd het milder. Niet voor herhaling vatbaar. Sorry
Vriendelijk ontvangst. De prijs klopt echter niet er werd 5 euro meer verrekend. Camping ziet er netjes uit. Douchen en wil je de afwas met warm water doen, moet je extra bij betalen..
Prachtige cp om er te verblijven. De rust, ruimte en het mooie uitzicht op de plaats met op de achtergrond de bergen. Alles is keurig netjes bijgehouden . Gastvrij!! , je mag de douche,toilet, keuken en de wachmachine gebruiken alles inclusief. De weg er naar toe steil met veel bochten. Goed te doen, rij rustig. Via Col is er een nieuwe weg gelegd. Zeer de moeite waard om hier geweest te zijn. TOP