@CamperFM
- 2021
Een rustig nachtje gestaan. er zijn fietspaden. richting Gavle. de visrookerij bestaat niet meer
mooie cp ruime plaatsen, schoon sanitair en veel te doen en te zien in de omgeving, echt een aanrader.
Rustige cp mooie en ruime plaatsen, schone toilet, prima uitval basis voor Leeuwarden, Winsum
Top locatie, erg leuk uitzicht op de bootjes, schoon sanitair en lekkere douche voor 1 euro. Elektra via Havenmeester of de aan uit app.
wat een vriendelijke ontvangst en vriendelijke Boer Wilco, heel veel informatie ontvangen over de koeien, het fokken en de wijze (geheel automatisch melken) van de melkkoeien, plaatsen zijn top en skybox is erg leuk, wij komen zeker hier nog eens terug, Fred & Mary
top locatie, schoon sanitair makkelijk betalen via Campercontact. Zo zien wij graag onze camperplek voor de vakantie
Top camperplek, snel internet, m t/m z, komt de bakker, mooi gebied om te wandelen en te fietsen(wel wat heuvel achting)
Prima locatie, reserveren is wel nodig. Strand en centum Valencia 10 km te bereiken op enkel fietspaden. Een echte aanrader.