@CamperKoni
Het is ons hier erg goed bevallen, prachtig gelegen aan de rivier en deels in het bos. zeer vriendelijke eigenaren. goed uitgeruste CP
afgescheiden gebied naast de parkeerplaats. Apparatuur oké, we wisten niet hoe we het riool moesten doen. als je na de openingstijden van het park komt moet je je aanmelden via whats up. u krijgt echter niet de code voor de douche en keuken... Voor een bezoek aan. Polar Parc is echter een aanrader.
geweldige CP, een echte aanrader. rustige locatie met een geweldig uitzicht op de zee. direct naast de veerhaven. Goede uitrusting en zeer vriendelijke eigenaren
De locatie is geweldig, direct aan zee met een prachtig zandstrand. Jammer dat de plaatsen met stroom alleen in het bovenste gedeelte zijn en de sanitaire voorzieningen alleen in containers staan en wat verwaarloosd zijn. ook de prijs is erg hoog - meer dan 500 NOK - stop in het hoogseizoen.
super camping, direct aan zee en rustig gelegen. geweldig uitzicht en goede uitrusting, zeer aan te bevelen!
de camper is permanent gesloten!
Centraal gelegen vlak bij de haven, dus nogal luidruchtig. het is gewoon een parkeerplaats met een goede infrastructuur.
Sitecode: 20640
rustig gelegen, slechts 3 km van de E6, ideale tussenstop op de route naar de Noordkaap op een goed uitgeruste camping. We kregen een zeer vriendelijk welkom en het was slechts ongeveer half bezet. Alles is een beetje oud maar nog in goede staat.