@CamperTineke
Erg vriendelijk personeel in het bijzondere restaurant. Heerlijk gegeten. Op de parking het enige winkeltje van het dorp met ook hier weer aardige mensen. Ontbijt met bacon, eggs of susages (als je er van houd). Maar het slapen was een ramp, de hele nacht door de denderden vrachtwagens voorbij. Weet natuurlijk niet of dat vanwege eoa project was. Om 06.00 wakker!
Wat hadden wij geluk! Er was plaats, de zon scheen, schitterende zonsondergang gezien. Ook wij zijn over het hekje geklommen en al liggend op de stenen de puffend gefotografeerd. Top! Veel aanloop voor korte bezoekjes, weinig 's nachts. We hadden wel harde wind, maar dat had ook wel wat. Geen voorzieningen.
Mooie camping, alles goed geregeld. Helaas het restaurant gesloten, geen personeel. Wij gingen naar Smoo hotel om in gezellige sfeer echt Engels te eten. Daarna nog prachtige wandeling gemaakt in de Smoo cave.
We vonden £44,-- toch wel erg veel voor 1 nachtje. Konden op een stukje grind staan dat wel bij de camping hoorde, maar zonder voorzieningen. Je moest bellen, maar dat lukte niet. Toen toch maar overnacht, veel andere mogelijkheden waren er niet.
Schitterende locatie, kijkend over het meer. We stonden er alleen. Muis en muisstil. Het is niet meer gratis, dat hoeft ook niet met de gloednieuwe voorzieningen: elektriciteit, water, chemisch toilet. Het toiletblok staat bij de ferry, prima te doen. Douchen kan niet. Je moet je aanmelden door te bellen naar een nummer op het bord. Er komt iemand langs om te controleren. Prijs £ 21,--
Mooie, kleine camper camping. Goed onderhouden, leuke kleine details. Maar 1 wc en 1 douche, dus rennen 's morgens. Geen afwasplaats, wel een afwasmachine. Manlief zou de afwas doen, kwam triomfantelijk terug: al klaar!