@Camperbass
We verbleven er één nacht in juli 2026. Een camper (7,5m) met 2 volwassenen kostte € 59,50! Onze camper paste maar net op plek 93. Er was geen ruimte meer over. Gelukkig was de plek achter ons niet bezet, anders was het moeilijk of onmogelijk geweest om de volgende dag weg te komen. Er waren maar weinig toiletten, helemaal geen toiletpapier, geen zeep, niets om je handen te drogen... bedenk wel wat we ervoor betaald hebben; deze camping is veel te duur voor wat je krijgt, naar mijn mening.
Een fijne, rustige plek. Er is elektriciteit (slechts 4 aansluitingen), waarvoor je speciale muntjes nodig hebt die je ergens in het centrum kunt kopen bij het informatiepunt. Als je met euro's kon betalen, had ik het 4 sterren gegeven.
Faciliteiten zijn oké. Maar: we verbleven daar voor 1 nacht met een camper en werden toegewezen aan site C16 met een enorme boom (~50 cm in diameter) in het midden. Wegens plaatsgebrek is er maar 1 mogelijkheid om de camper te parkeren. De rechterkant ervan raakt bijna de haie. En voor deze site (aangekondigd als “comfort site, large) moesten we 44€ betalen !! (1e week augustus 2022, 2 volwassenen). Veel te veel.
Locatie goed, sanitair voelde 25 jaar oud en werd zelden schoongemaakt. Hiervoor is € 35 niet geschikt voor WoMo + 4 volwassenen. Algemeen: voor 1 nacht kun je er tegen.