@Camperberg
- 2019
Alles wat hier eerder is geschreven klopt. Het nieuwe sanitairgebouw is fantastisch. Douches en wc zijn allen voorzien van een wastafel waardoor men ruim de tijd neemt met douchen en uitgebreid haren föhnt waardoor men lang moet wachten.
fijne rustige camping op een prachtige locatie. Betaling via een QR code werkt goed. Sanitair is eenvoudig maar schoon. Douche is gratis voor 4 minuten. S’ avonds komt de eigenaar langs voor een gezellig praatje en om zijn verse eitjes te verkopen.
Fijne ontvangst op een mooie rustige camping met zwembad. Mooi en schoon sanitair het aantal is minimaal maar er is privé sanitair te huren. Broodjes zijn te koop en er is een mogelijkheid te ontbijten. Hier een aantal dagen gestaan naar volle tevredenheid
Een zeer vriendelijk ontvangst door een Nederlands sprekende camping eigenaar. Een bijzondere camping, wel wat verouderd maar een bezoek zeker waard
Sitecode: 101912
Alles wat hier onder is geschreven klopt. Wij waren hier 2 nachten tijdens het Koningsdag weekend. op Koningsdag werden we verrast met tompoezen. We komen zeker nog een keer terug.
prachtige plek op loopafstand (30 min)van het centrum. vriendelijke ontvangst en super sanitair.
Camping helaas gesloten. we waren hier 4 juni. wanneer weer open? geen idee
hier het Hemelvaart weekend geweest. wat een prachtige camperplaats. Broodjes service. Fietsenstalling en een klein restaurant. vriendelijke ontvangst. komen hier zeker nog eens terug
Sitecode: 19414
We waren hier 16 en 17 april. vriendelijke ontvangst. We wilden 1 nacht blijven maar besloten nog een nacht te blijven. Stad Luxemburg is prima te doen op de fiets. Mooie fietsroute. Sanitair onder het restaurant is goed. Warme, ruime en schone douches. Voor doorreis een uitstekende camping s’morgens verse broodjes.
Een heerlijk weekend gehad op deze prachtige zeer goed onderhouden en schone camping. Zeer vriendelijk ontvangen. Goed restaurant aanwezig. Op fietsafstand van Gramsbergen en Hardenberg. We komen hier zeker nog een keer terug. familie van den Berg
vriendelijke ontvangst. We hadden geen reservering, maar alles werd eraan gedaan om een plekje te krijgen. prima camping om Cinque Terre te bezoeken. plekken zijn niet groot en dus vrij dicht op elkaar. sanitair is oud maar schoon en goed warm water. stadje Levanto is gezellig en net zoals het strand op loopafstand. de opgang naar de camping is erg smal maar te doen
prachtige nog nieuwe camping op loopafstand van het stadje. Zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaren. Weinig schaduw doordat de camping nog vrij nieuw is. Het sanitair is werkelijk fantastisch.