@Camperhappiness
Nvt
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2019
- Westfalia Kepler
- 2017
- Volkswagen
- Buscamper
Hier 3 nachten verbleven. Ligging (ongelooflijk uitzicht!) en faciliteiten van de camping zeer goed. Vriendelijk personeel in het restaurant, receptie wat minder. Er zijn maar een paar echt mooie plekken aan het meer, voor de rest benauwende, kleine terrasplekken in straatjes of op een veld aan de weg. Dorp en prachtige natuur op loopafstand.
Heel groot vakantiedorp. Naast grote camping ook veel huisjes en een groot hotel. Enorme zwembaden en glijbanen. Super behulpzaam en vriendelijk personeel. Je kan mooi glooiend fietsen in de omgeving welke heel traditioneel is. Neem wel eten en drinken mee want buiten het complex en in de grote steden is er niets behalve mooie traditionele vergezichten. 5 dagen hier gebleven prima aantal niet meer nodig.
Superleuke camping. Eigenaar doet veel aan organiseren. Van met z'n allen aan tafel diner tot en animatie voor de kids en een muziekavondje. Erg genieten.
Sitecode: 20712
Grote camping aan een aangelegd meertje. Water is nergens hoger dan 1.10 meter, dus echt zwemmen kan niet. Verder leuk dat je zelf rondom het water een plek mag kiezen. Genoeg schaduw. Daarnaast zijn er luxe plekken met water en electr. te reserveren voor langere tijd. ondanks dat het een grote camping is, toch rustig. veel voorzieningen en leuk voor kinderen.
Prachtige plek. Heerlijk rustig en uitzicht op de weilanden en het bos. Hartelijke ontvangst door eigenaar met een schnapps. Je staat aan de rand van de boerderij, water en stroom is beschikbaar. Mooie fietsroutes in de omgeving en Bad Bentheim en een meer waar je kunt zwemmen vlakbij. Een aanrader!
Heel mooie en rustige plek met prachtig uitzicht. Bij het huis aan de weg, maar er is nauwelijks verkeer. Dorpje vlakbij. Goede uitvalsbasis om te fietsen.
Mooi plekje in het bos. Bij schuur. Alleen stroom, verder geen voorzieningen, maar dat is prima voor deze prijs. Prima plek voor doorreis, want wij vonden het geluid van de snelweg wel storend.