@Campermethonden
- 2023
- Mercedes-Benz Anders Anders
- Mercedes
Prima als doorreis camping naar Kroatië of Italië. Erg vriendelijke mensen, simpel maar schoon sanitair, mogelijkheid tot ontbijt in Pension. Genoeg plek om de honden even vrij uit te laten. Geen probleem om plek met een camper van 8/9 meter en een trailer met boot erachter. €30,- 1 overnachting met 2 pers. en 2 honden, stroom en gebruik sanitair. Tevreden!
Vriendelijk personeel, mooie camping met (ook) verharde plaatsen. Restaurant was helaas dicht (op dinsdag). Als je heen rijdt op de weg langs het spoor door de landerijen denk je wel waar kom je terecht, maar zeker de moeite waard. Schoon en goed sanitair, klein zwembad, buiten de camping genoeg ruimte voor uitlaten hond. Wij hebben een fijne nacht gehad op onze doorreis.
Prachtige locatie! Genoeg ruimte om onze 2 honden even uit te laten. Rustige parking, goed afgesloten, je komt er niet zomaar op als je geen gast bent. Schoon sanitair, je moet betalen voor warm water (€2,-= 5 min.). Fijn en vriendelijk personeel. 2 Lidls en 1 Penny dichtbij. Metro dichtbij, dus zo in Praag centrum. Goed eetcafé (Kozel) aan de overkant van de straat. Let op! Honden moeten verplicht muilkorf om in openbaar vervoer in Tsjechië!
Als doorreis camping prima, beperkte douches beschikbaar, simpel restaurant, mooie omgeving.
Meerdere keren gebeld maar wordt nooit opgenomen. Ook gemaild, tot op heden nog geen reactie gehad (5 dagen verder). Camping niet bezocht.
5 keer gebeld er wordt niet opgenomen en 1 keer gemaild, volgende dag weer geprobeerd. Er wordt niet opgenomen en tot op heden (5 dagen verder) ook geen reactie op mail gehad dus wij zijn door gereden.
Erg grote camping. Rond deze tijd (mei) niet zo'n probleem, staat bij lange na niet vol, maar ik kan me voorstellen in hoogseizoen als alles volstaat dat dit niet prettig is. Wel ruime plaatsen met voldoende privacy/ afscheiding. Prima sanitair. Behulpzame receptie. Mooi wandelpad naar de stad. Hondvriendelijk. Supermarkt heeft veel spullen! Eetgelegenheden op de camping zelf stelt weinig voor.
Prachtig terrassen camping. Mooi uitzicht op zee. Hondvriendelijk. Prima sanitair. Goed restaurant. Vriendelijke behulpzame receptie.
Prachtige camping, ruime plaatsen. Onze camper van 9 meter was geen probleem! Wel weinig afscheiding/ privacy, vandaar de 4 sterren. Prachtig, nieuw en schoon sanitair. Hondvriendelijk. Goed restaurant. Alles aanwezig wat je nodig hebt!