@Camperpipke
Mooie camping! Buiten het hoogseizoen acsi card 21 euro. incl. douche verwarmd.zwembad stroom 2 personen eventueel 1 hond open van 1 april tot 1 november Prachtige omgeving mooie steden Hardenberg Ommen en de rivier de Vecht. Een natuurcentrum Hardenberg met blote voetenbad. Boottochten. Dichtbij Duitsland. Hele lieve uitbater. Kortom; hier is welkom ook écht welkom. We hebben voelen ons meer dan welkom.
Deze camping is gewoon het hele jaar open. voor 14 euro met acsi card. Prima rustig gelegen camping tussen sinaasappel plantages. grote supermarkt dichtbij. sanitair voldoende maar verouderd. aardige beheerders.
Prachtige camping om in voor en naseizoen voor laag acsi tarief te verblijven. Met zwembad, waarin we met twee personen prive gezwommen hebben. In het weekend drukker door vaste gasten. Hele aardige beheerders. De omgeving is schitterend om te fietsen! Ommen en Hardenberg zijn leuke stadjes. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor campergenot.
Voor de tweede maal geweest. een kopie van de eerste keer. zelfs de ober in dezelfde kleding als vorig jaar. het menukaartje kopie van vorig jaar. Sanitair behoorlijk minder proper dan vorig jaar. Daar past de z.g.met de Franse slag schoonmaken bij. Dit i.v.m. hygiëne. Verder aardige mensen. We hopen dat het goed blijft gaan. We hebben het wel gezien.
Waren hier 12 februari ! Gewoon open! Al doet de camperap gesloten vermoeden. Hele mooie camping en betaalbaar. Ook het restaurant is open en prima eten voor een schappelijk prijsje. Sanitair netjes.Wifi gratis en goed.rustig gelegen.mooi fietsen.zee en strand dichtbij 12 km naar Valencia.Ook kan je gratis vanuit de camping met de shuttelbus naar station. momenteel word er gewerkt aan leidingen.
Bij erg slecht weer, regen bijvoorbeeld, is het een smeerboel door de klei. Daar is helaas niets aan te doen, ondanks de verharde plekken. Het sanitair is behelpen en was niet schoon, helaas. 1 Dames- en 1 herentoilet. 1 Douche verwarmd door straalkacheltje. Wij hebben 18.50 euro betaald voor camper, 2 personen, hond en stroom Wifi erg matig. Je moet inloggen met je e-mailadres en naam dan is het gratis.
Deze camping is niet het hele jaar open. wij waren hier op 5 februari voor de dichte poort.
Hebben hier twee nachten gestaan. Natuur zwembad is spekglad bij inlopen, zelfs als je je vasthoud aan de leuning dan glibber je zo onderuit. Wifi niet gratis. we betaalden voor twee nachten € 51,20. geen restaurant alleen soort pizza snack.Aan de weg is een sportkantine met menukaart.
Sitecode: 22015
We waren op deze camping op 24 maart 2019. samen met 1 medecamperaar. Wat een afgang Er was 1 toilet en 1 douche open voor passanten. Afwassen was niet mogelijk .lauw water halen uit een laag buitenkraantje. chemisch toilet moesten we maar legen in de enige toilet die ook voor ons en de mede camperaars in gebruik was. het sanitair was ver onder de maat. voor ons nooit meer voor 14 euro.Jammer.
prima plek! alles piekfijn schoon.Alle leuke plaatsen op fietsafstand Valkenburg 20 min. fietsen naar Heerlen 30 min.Er worden oprijplaten voor de camper op de plekken geplaatst,daar waar geen verharding is. Aan niets ontbreekt het hier,top!
Moet toch even wat kwijt.Wij waren hier 20 en 21 augustus. Er waren veel,heeeel, veel,Italianen op deze C.P. De eigenaar top en altijd vriendelijk maar om nu meer dan 150 mensen toe te staan voor twee toiletten en twee douches per dames en heren en er niet schoongemaakt wordt op zondag,valt ons erg tegen.Verder is het prima maar soms kan je te veel willen.
Prima plek. Dicht bij sporthal, waar je naar toilet kan. En ook eventueel douchen. Prima om je toilet en afval water en fris water tappen. En dat gratis.
1 Nacht gestaan, erg duur 40 euro betaald. Alles afzondelijk betalen; hond, wifi, stroom. Ondanks campingcard, waar je in het hoogseizoen niks aan hebt.
Camping ligt ver van de bewoonde wereld, mooi aan het meer met zwemstrandjes en boot verhuur. Er is een restaurant, gemiddeld niveau wat eten betreft. 23 euro betaald met 2 personen en hond. Vriendelijk personeel en schoon sanitair. Voor ėėn nachtje oke. Wij waren hier 26 mei 2017... verkeerde tijdstip. Bomvolle camping. Moesten vragen of ze de scheerlijnen van de tenten in wilden halen, zodat we er langs konden rijden. Slecht geslapen door lawaai van jongeren. Het is een camping en geen camperplaats.
Prima camperplek, heel druk, tot laat in de avond aanrijden campers.
Super CP. Op het gras gestaan en een zeer gastvrije thermen. Plek om terug te komen.