@CampertjeBoven
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- 2023
- Niesmann Bisschoff Clou 570E
- 1985
- Mercedes
- Alkoof
Juni 2026
Nieuwe camperplek van een jonge , enorm betrokken eigenaar die zelf jaren heeft rondgetrokken. Toen wij er waren aanwezig met zijn lieve gezin. De plek ziet er super verzorgd uit, mooi licht grind! Als de boompjes wat meer gegroeid zijn ook nog wat schaduw, dat misten we nu nog wel. Elke plek heeft toegang tot stroom en een eigen koud water douche + kraan. Aan de zee. Als je een klein stukje naar links zwemt, kun je koraal zien!
2023
schoon, fijne douche en afwas mogelijkheden. Ook toilet en afvalwater lozen zijn voorzieningen voor. niet ideaal voor langer verblijf met kinderen maar voor een of twee nachtjes meer dan prima. het uitzicht is adembenemend!
Hele fijne plek en super vriendelijke mensen. schoon sanitair. Ook een leuk speeltuintje. Van mij hadden er nog wel wat extra bomen bij gemogen voor meer schaduw en sfeer. Wij arriveerden na 16:00 uur en hadden daarom van te voren even gemaild, omdat ik hier zag dat er dan niemand aanwezig is. Wanneer je dit aangeeft leggen ze je tag voor sanitair klaar in een zogenoemd ‘keyhotel’, code en toegewezen plek ontvang je dan via de mail.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.