@CampingLimon
Een heel charmant plekje bij de sluis. Douches kosten extra. Je kunt online boeken en alles gaat via een code – handig. Ik vind de prijs redelijk.
Een prachtige en goed onderhouden plek met veel aandacht voor duurzaamheid. Fantastisch uitzicht en aanbiedingen!
Een absolute parel – veel aandacht voor detail. Prachtige natuur, prima sanitair, vriendelijke eigenaren. Zeer ruime plaatsen, soms zelfs met livemuziek in de avonduren. Je kunt hier echt tot rust komen. Het is geen doorsnee camping – en dat is maar goed ook. Een echte aanrader!
Sitecode: 19398
Alles wat je nodig hebt. De wandeling naar het strand is een beetje lastig, maar het strand is prachtig. Het personeel is vriendelijk. Verder is het meer een doorreisbestemming.
was ook half juni gesloten
Perfect voor wat het hoort te zijn. Zeer vriendelijke ontvangst, alles wat je nodig hebt. Het zat helemaal vol, maar we konden 's avonds laat nog een plekje bemachtigen. Dit is precies wat je van een eenvoudige parkeerplaats mag verwachten.
zeer rustige en mooie locatie. ongeveer 25 plaatsen, goed gescheiden en een leuke, familiale sfeer. Varazze is ook goed te voet te bereiken en heeft vanaf bijna elke zitplaats een prachtig uitzicht over de baai. Zwembad en sanitair zeer goed onderhouden maar gedeeld. De stoelen op de eerste rij staan direct aan de snelweg en zijn daardoor luider. al met al een goede tijd :)
ongelooflijk mooie en rustige CP met direct uitzicht en toegang tot het Iseomeer. Vrijwel alle stoelen hebben direct uitzicht, ook die achterin. Kleine franje, geweldige gastheren en een van de mooiste en meest ontspannen CP's waar ik ooit ben geweest. wij komen terug!