• Camperlocaties

@CarDeez

Ja
2015

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Zouden 2 nachtjes blijven, het werden er 6 ;). Aanrader met hond, wat een genot. Via het strand loop je door het ondiepe water wat op de Muga rivier aansluit (iets voor de golfslag) zo naar dorpje Empuriabrava. Rondom omgeven door een prachtig natuurgebied, waar je goed kunt wandelen en mountainbiken. Restaurant is makkelijk maar verwacht geen hoogstandjes. Supermarkt heeft veel en is handig om op de camping te hebben.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Heerlijk gestaan op Equipe 2 (strandgedeelte), strand is een genot voor onze hond en dus ook voor ons ;). Toilet-/douchegedeelte bij het strand is met koud water, toilet-/douchegedeelte tegenover de receptie keurig, schoon en zalig warm. Wij hebben hier 2 nachten doorgebracht en geen last van mieren gehad. In verhouding met de omliggende campings is El Molino nog aantrekkelijk geprijsd. Wij betaalden € 46,44 voor 2 nachten incl. douchen.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Gezellige kleine camping aan het strand. Top voor onze hond, heerlijk mee het strand op. En het restaurant is echt een aanrader, als je de kok zijn specialiteit kiest komt hij zelfs bij je langs aan tafel ;). Sanitair gedateerd maar schoon en goed. Let op: veel kleine supermarktjes rechts van de camping (neus naar zee) bestaan niet meer. Op links dus gaan zoeken ;)

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Mooie camperplaats met keurige douches en toilet. Je kunt bij aankomst gewoon het terrein oprijden en een plekje zoeken. Als je richting het toiletgebouw gaat vind je binnen alle info op een schoolbord. Betalen (let op: cash) doe je door middel van een envelopje met het geld erin voor de nacht(en) die je verbleef. Envelopjes zijn aanwezig bij de brievenbus in het toiletgedeelte en de tekst op de envelopjes wijst de weg vanzelf.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Keurige schone camping, met camping card € 20,44. Een nachtje gestaan en zelf een plekje zoeken.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Prima kneuterige doorreiscamping voor ons aan La Loire. Vriendelijke ontvangst en zelf een plekje zoeken. € 18,98 met camping card.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima doorreiscamping. Super schoon sanitair, vriendelijk ontvangst. Friterie op de camping om de ingewanden te kietelen. Voor ons ons tweede bezoek en er zullen er zeker meer volgen als doorreisplek. Camper met twee personen en elektra 19,50.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Voor de tweede keer als overnachting met de camper bezocht. Einde dag is inderdaad het sanitair niet echt proper meer maar goed wij waren met de camper dus niet echt relevant. Giga shoppingcenter aan de overkant. Voor ons een heerlijke overnachtingsplek. Typische doorreiscamping, voor ons helemaal fijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Heerlijke camping vlakbij Lac de Sainte Croix. Fietsen zijn handig als je met een camper reist. Dorpje stelt niet heel veel voor maar het Lac en de camping hebben onze vijf dagen heel fijn gemaakt. Super gastvrije eigenaren, enorm grote kampeerplek, kortom wij hebben genoten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima kleine camping voor het bezoeken van Bordighera en Ventimiglia. Schoon sanitair en strand heel dichtbij. Enorm gastvrije medewerkers. Richting Bordighera heerlijke eettentjes op de boulevard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We gingen voor 2 dagen, uiteindelijk een volle week gebleven. Geweldig restaurant, gastvrije eigenaren en personeel. Gedateerd sanitair, super schoon (top douche) en heerlijk koele plek. Strand Riva aanrader qua rust. Stranden in Sestri Levante ook fijn maar druk. Fietsen mee is wel fijn. Bij bijna aankomst niet rijden op navigatie vanwege tunnels van 2 meter hoog. Borden volgen van de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Camperpark waar ook mensen met caravans staan. Basic maar prima te doen. Als je van de Italiaanse drukte houdt heerlijk genieten. Weekenden vol met Italiaanse gezinnen. Super aardige eigenaar. Betalen kan met kaart. Toilet en douche primitief maar schoon. Strand in het weekend bomvol. Marina di Massa zelf stelt niet zo heel voor. Wij betaalden voor 2 nachten 50,00.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima camping voor onze doorreis. Twee nachten gebleven, 82 euro incl. elektriciteit. Super toilet/douche gebouw. Gezellig plaatsje met heerlijke restaurants. Zelfs de pizza op de camping is lekker.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima toeven op doorreis naar Italië. Slapen bij de boer in volledige rust. Zalig. Handig om te weten dat je niet kan pinnen en het huisnummer 630 is. 20 euro voor twee personen, camper en elektriciteit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Toplocatie voor onze tussendoor overnachting. Leuke gehaakte fietsen en bloemenGeweldige gezellige dame bij de receptie en wie piept over de openingstijden heeft zich niet goed ingelezen. Naast Parc Napoleon dus in de avond wat rumoer van spelende kinderen, voor ons totaal niet vervelend. Ga hier zeker nog terugkomen. Centrum op loopafstand en langs de Moezel genoeg leuke tentjes. Kortom aanrader!