@CaradoHerVon
- 2024
- Carado halfintegraal T337
- 2018
wij hebben hier drie nachten gestaan in verband met ons bezoek aan Porto. Wat een geweldige plek! Pal aan de kust, rustig en super veilig. Alle voorzieningen zijn aanwezig, inclusief gescheiden afval, met uitzondering van stroom. Met de bus en de metro (of met Bolt) kom je eenvoudig in het centrum van Porto. Wij hebben in totaal € 27 betaald. Vooraf aanmelden via de website. Met een code krijg je toegang tot het terrein. Aanrader!
Fijne camping voor rustzoekers. De camping heeft alle voorzieningen die camperaars nodig hebben, staplekken op een bijna vlakke ondergrond, eenvoudig maar zeer schoon sanitair, wasmachine en droger. De beheerster, Elisabeth, is een zeer vriendelijke dame. de camping ligt op 750 meter afstand van een charmant klein strand. de dorpskern is klein en gemoedelijk. we verbleven hier twee nachten.
Wat een sympathieke eigenaren. We arriveerden op 26 december. Het was lastig om een plek te vinden. Bij navraag mochten we onze camper neerzetten op het erf ondanks dat ze eigenlijk gesloten waren. Wel stroom, verder geen voorzieningen. Geen kosten, maar wel een fantastische fles champagne gekocht. Plek om te onthouden!
Geweldige mooie ruime camperplek met mooi nieuw sanitair. Rustig, mooi uitzicht en heel aardige beheerders. Plek om te onthouden.
Kleine CP (4 plekken) zonder voorzieningen. Op de naastgelegen parkeerplaats is een openbaar toilet (schoon) en staan er prullenbakken. Als je geen voorzieningen nodig hebt, perfecte plek: rust, mooi uitzicht, leuk dorp met bakker en twee restaurants. Ook voor half-integrale wagens (7 tot 7,5m) goed te doen. Voor champagneliefhebbers voldoende keuze.