@CarlaBos
- 2024
Wat een fijne camperplaats. Met honden ook super vanaf de camperplaats kunnen ze los en kan je heerlijk wandelen. Onze poedels hebben genoten en wij ook . Wij komen zeker terug !
Een heerlijke plek met een mooi uitzicht over het grasland. Een bos waar je in kan verdwalen wij hebben heerlijke wandelingen gemaakt . Een plek waar wij graag terug komen.
Voor de derde keer hier , wat een fijne plek is dit. Onze honden hebben het ook heerlijk gehad er is een groot bos aan de overkant en een stukje doorlopen een losloop gebied. Wij hebben weer genoten en onze poedels ook.
Alles is al gezegd , wat een heerlijke plek . Wij hebben weer genoten samen met de honden poedels . Een heerlijk bos aan de overkant, een stukje verderop een losloopgebied voor de honden . Wij komen zeker weer terug!
Hier twee nachten gestaan , een mooie camperplaats . Aan alles is gedacht zelfs een leuk uit ren veld voor de honden. Een mooie plek voor een kampvuur wat reuze gezellig was met mede camperaars. De waarnemers waren betrokken en hielden van een praatje. Wij komen zeker terug!
Wat een fijne plek , wij hebben de pinksterdagen hier gestaan . Deelgenomen aan het Pinkstermenu wat was dat lekker . Goed en schoon sanitair , en ja met de poedel honden wandelen vanaf de camperplaats wat is dat fijn . Wij hebben genoten van deze camperplek en komen zeker terug .
Wat een fijne plek , wij hebben hier met de paasdagen gestaan . Echt ruime plaatsen , prima douche, afwasplaats en een heel groot wandelgebied . Wij hebben genoten samen met de poedels Jet en Sien . Wij komen zeker terug !
Wat een fijne plek ! Wij hebben genoten samen met onze poedels . Een goed wandelgebied dat is wat wij zoeken . Een hartelijk ontvangst altijd zo fijn ! Wij komen zeker terug !
Wat een fijne camperplaats , zeker om terug te komen . Heerlijk wandelgebied met de honden . Mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet aan het begin van de camperplaats. Een drankje drinken of wat eten in de omgebouwde treincoupe. Tja wat wil je nog meer als camperaar .
Wat een fijne plek , deze camperplaats heeft alles wat wij zoeken . En een groot plus punt is de omgeving , een mooi wandelgebied en een losloopgebied voor honden . De eigenaren geven je het gevoel dat je welkom bent . Wij komen zeker terug met onze poedel honden .
Een mooie plek , plaatsen verschillend van grote . 1 toilet geen douche geen wifi . Met de honden kan je er lekker wandelen wel aan de lijn . Een plek om terug te komen .
Een mooie camperplaats , afgesloten met een hek . Goed sanitair , aanmelden via een zuil die het niet deed. Een kwestie van vertrouwen geld kon je deponeren in een enveloppe in de brievenbus. . Een mooi wandelgebied met de honden langs de Maas. Zeker een plek om terug te komen .
Wat een prachtige plek , alles wat je nodig hebt is er. In de schemering zie je de reeën lopen . Een prachtig wandelgebied waar de honden op sommige plaatsen ook los mogen. Mooi en schoon sanitair. Wij komen zeker terug !
Prima plek voor een overnachting . betalen wat je gebruikt niets mis mee ! stroomaansluiting wat ver ook het leeg gooien van chemisch toilet . Verder een plek om zeker terug te komen .
Wat een fijne plek , een prachtig wandelgebied wat wij erg fijn vinden . De honden hebben genoten . Een losloop gedeelte voor de honden wat je vaak ook niet ziet . Geen douche maar dat is niet erg . Een plek waar wij zeker terug komen.
Wat een fijne camperplaats, een mooie omgeving waar je kan wandelen om de plas heen . Goed en schoon sanitair, en een prima prijs om er te staan . Zeker voor herhaling vatbaar .
Een prima camperplaats, van alle gemakken voorzien. Jammer dat het aan een drukke weg ligt , met de honden is het niet fijn wandelen . Ook niet als je wat verder loopt zijn er weinig wandel mogelijkheden. Dus voor ons de keus om maar 1 nacht te blijven .
Een fijne plek , mooi en schoon sanitaire. Bijzonder dat er een skybox is om te kijken naar de koeien . Aardige en betrokken eigenaar . En wat wij erg belangrijk vinden een mooie omgeving om te wandelen .(grebbelinie) Komen zeker terug met onze poedels die ook hebben genoten .
Wat een prachtige plek er is aan alles gedacht . Mooi en schoon sanitair, mooie plaatsen . Heerlijk om te wandelen met onze poedels ! Wij komen zeker terug ik kan niet wachten 😃
Een fijne camperplaats , alles ziet er goed uit . Een prachtig wandelgebied voor onze honden . Zeker een plek waar wij nog graag terug komen .