@Carthago-nol
Prachtige rustige camperplek voor een hele nette prijs all in met supernetjes sanitair! Vriendelijke eigenaren dus aan iedereen aan te bevelen. Mooie fietsroutes in de buurt.
wij hebben er drie nachten gestaan en hebben genoten van de rust! prachtig gefietst en zeer vriendelijke eigenaren! Komen zeker nog eens terug!
Prachtige Camperplaats met prachtig sanitair en hele vriendelijke eigenaren! Mooie fietsomgeving In 1 woord : Topplatz 👌
Sitecode: 92095
Prachtige Camperplaats met heel mooie fietsomgeving ! Alle voorzieningen aanwezig . we komen zeker nog eens terug.
super mooie Camperplaats en vriendelijke eigenaren! Hadden ‘s avonds een kampvuur met een gezellige sfeer! Ze hadden hapjes verzorgd en we kregen zelfs een gratis drankje. Nog super bedankt voor de leuke avond! super plek 👌👍
supermooie Camperplaats Hele mooie rustige plek met ruime plaatsen. Vriendelijke eigenaren en alles netjes voor elkaar! Echt een aanrader voor iedereen die van rust houd op een Camperplaats! Wij komen zeker nog eens terug.
4 fantastische dagen gehad! mooie fietsroute s in de omgeving. Hele vriendelijke eigenaars en super goede accommodatie s Een aanrader voor iedereen! We komen vast nog eens terug bij Jan en Sandra
hele fijne camping met zeer goede voorzieningen en vriendelijke eigenaar! bedankt voor t verblijf! Antoinet en Nol
Mooie Camperplaats met goede voorzieningen en prachtig gefietst op de Utrechtse Heuvelrug . Hartelijk ontvangen door de waarnemers Piet en Hiske uit Friesland die erg gastvrij zijn ! Bij ons vertrek kwam Engel Bos op onze plek staan ! Fijne dagen gehad in Werkhoven! Nol en Antoinet