@CarthagoJA-58
- 2016
Sitecode: 91914
Een supervriendelijk welkom en een absoluut prachtige plek. Hoewel we er maar één nacht verbleven tijdens onze doorreis, voelden we ons meteen erg op ons gemak. Veel mensen zouden thuis wel zulke sanitaire voorzieningen willen hebben, zo goed onderhouden zijn ze.
Een onvriendelijkere ontvangst kun je je niet voorstellen. We wilden maar één nacht blijven, wat waarschijnlijk beneden hun stand is. Toen we vroegen waar we anders konden overnachten, kregen we alleen maar een schouderophaling als antwoord. Wat jammer.
Een zeer vriendelijke ontvangst. Totaal anders dan bij LF13, waar we praktisch werden weggestuurd omdat we maar één nacht wilden blijven. Hier is alles ruim en heel schoon. Helaas was het restaurant gesloten. Een beetje prijzig, maar je betaalt graag voor de service.
De operators zijn super aardig, maar we komen waarschijnlijk niet terug. Prijsverhoging van 2023 naar 2024 met ruim 100%! Vorig jaar €57 betaald voor 2 dagen, dit jaar €118. Het uitzicht helpt ook niet echt.
Echt een leuke plek. Alles schoon en netjes en voldoende grote ruimtes. We wilden eigenlijk maar één nacht blijven en bleven hier drie. Vriendelijk en behulpzaam personeel spreekt goed Engels. Alles zoals beschreven.
De camping is niet meer te bereiken via het opgegeven telefoonnummer. We zullen deze plek daarom vermijden, omdat Saint-Malo overvol is en je niet zeker weet of je een parkeerplaats krijgt
Sitecode: 72006
De plek is geweldig, maar het lawaai op zondagavond van het feesten in de Fulda Auren is echt vervelend. we zullen de ruimte waarschijnlijk niet meer gebruiken.