@Carthy-Pewo
De plaatsen zijn ruim, maar ongelijk, tenminste in ons gebied. De assteunen maakten dit echter geen probleem. Het sanitair was schoon, maar vertoonde wel wat ouderdomssporen. We hebben het zwembad niet gebruikt. De wegen op de camping zijn aan renovatie toe. Je merkt dat de camping is overgenomen. Er zullen waarschijnlijk in de nabije toekomst renovatiewerkzaamheden plaatsvinden. De plaats kostte begin oktober € 31,40 per nacht 🤷♂️
Eigenlijk een hele leuke plek. 20 min. lopen naar Pompei. ongeveer 30 min. naar het oude Pompeii. Helaas werden onze 3 dagen hier verstoord door het geblaf van de honden van de buren. overdag tot middernacht en van 04.00 tot 05.00 uur. onmogelijk. Het kan de telefoniste niets schelen. Hij kan zogenaamd niets doen. De prijs voor een camper van 7,8 mtr. Vandaag was het € 31,50 inclusief € 1,50 toeristenbelasting. Eigenlijk zou ik wel terug willen komen, maar dan niet met al dat geblaf.
Kleine, smalle parkeerplaats. Niet echt geschikt voor grotere campers > 7,50. De reis ernaartoe is erg avontuurlijk. Smalle straatjes, veel bochten en natuurlijk bergop. Primitieve sanitaire voorzieningen. Stroomsterkte slechts 2-3 ampère. Je staat in principe langs de kant van de weg. De prijs van 25€ is veel te hoog voor deze plek.
Eigenlijk een leuke plek om Catania te bezoeken. Helaas was de helft van het terrein overstroomd toen wij er waren en was er dus geen elektriciteit. De prijs voor een parkeerplaats is gelijk gebleven. De sanitaire voorzieningen werden niet gebruikt. Verwijdering is passend. 15€ zonder elektriciteit.
Een hele mooie parkeerplaats. Alles zoals reeds beschreven 👍 Wij kwamen hier toevallig langs. Omdat de plaats feitelijk als gesloten wordt weergegeven, hebben we deze van onze lijst verwijderd De plek is het hele jaar geopend!!