@CeesDijkhuis
- 2009
Een geweldige camping op loopafstand van het centrum van Castellane. Een vriendelijk ontvangst. Schoon sanitair, alles wat je nodig hebt is aanwezig. We hebben hier met plezier gestaan voor herhaling vatbaar. Anna
Een grote Stadscamping op loopafstand van het centrum. we hebben hier al eerder gestaan. een vriendelijk ontvangst. voor ons 1 nacht voldoende. Anna
we hebben hier 3 dagen gestaan. Grote plaatsen met electra 6 of 10 amp. waterkraantje . sanitair schoon en netjes. restaurant top goed concept qua menu’s Fijne bediening, behulpzaam en 3 dagen heerlijk gegeten. brood service . zwembad niet groot maar heerlijk om af te koelen. 19 km van het martelaarsdorp Oradour sur Glane 2e wereldoorlog met de taxi heen en terug zeer indrukwekkend. Anna
Vanuit Spanje altijd even een paar dagen staan op deze camping. zwembad was zalig wel nodig het was 🥵🥵. Weer heerlijk bij restaurant gegeten bij de brug aan het Canal. Schoon, bomen waren geknipt. Een fijn winkeltje met vers gebakken broodjes. tot volgend jaar weer. Anna
Sitecode: 19429
Hier geweest in 2023 en nu dus voor de 2e keer. Een warm ontvangst bij de receptie zo vriendelijk . Een mooie plaats uitgezocht, sanitair heel schoon, je kan brood bestellen er is een klein winkeltje. Een geweldig restaurant met een vriendelijke bediening, heerlijk in de middag een koel drankje op terras en in de avond fijn eten, een aanrader. De stad is dichtbij , maar het was zo warm, de receptie belde een taxi . Ronda is een hele belevens.
Voor de 2e keer op deze camping. Er is een geweldig terras en bar bijgekomen, prachtig. Eric heeft er iets moois van gemaakt. Hij is een goede gastheer en is zeer gastvrij. Vers gebakken broodjes in de ochtend. Een heerlijk zwembad met fijne ligstoelen en zitjes. Daarna een heerlijk biertje 🍺 op het terras. En wij troffen het , avondje met Hollandse snacks. We hebben genoten en als we volgend jaar weer in de buurt zijn komen we weer langs Anna
we zijn hier nu voor het vierde jaar geweest . Een mooie plaats, sanitair altijd brandschoon , lieve dames die de hele dag schoonhouden. Direct aan de boulevard gelegen. Even buiten de camping naast de receptie een goed restaurant met vriendelijk personeel. De zee en strand heerlijk. we komen hier graag weer terug. Anna
we komen hier nu voor de 4e keer als we een rondreis maken voor een paar dagen. hartelijk ontvangst, sanitair schoon, fijn zwembad, leuk barretje aan het zwembad. goede plekken . in de avond foodtrucks voor elk wat wils. last but no least op loopafstand van het stadje met een geweldige markt. Anna
2 campings zijn samengevoegd . 1 gedeelte alleen huisjes andere gedeelte ook voor campers/caravans. zeer verzorgde camping aan het water ligbedjes parasols ( gratis) deze staan op meerdere plekken . Een fijn restaurant bediening top. sanitair uitstekend. wasmachines aanwezig , supermarkt met heerlijk vers brood . Een aanrader is deze camping . wij waren hier in mei . 5 dagen 101,60 euro 2 pers./hond en electra Anna

we komen hier al heel lang, zowel op de heenweg als terugweg. Een fijne plek met een prachtig uitzicht en heerlijke wijnen van het domein. Na wat gemopper over het hoge gras, nu uitstekend onderhouden. Dichtbij om lopend/fietsen Nyons te bezoeken.
we waren 24/25 juli. Een vriendelijk ontvangst, camping is mooi, een fijn zwembad en schoon sanitair. 1 ster minder gegeven , het kampeer gedeelte is klein ( zeker voor campers) en rommelig , weinig groen, grond niet egaal vol bulten en kuilen. Erg dor. Het stadje idd op loopafstand , erg leuk Plaza Major met de parasol ☂️ Anna
Een vriendelijk ontvangst, zelf je plaats uitzoeken, heel schoon sanitair, een restaurant en een terrasje. het stadje zeker de moeite waard na het lopen van alle trappen. in de avond lekker koel om te slapen. Anna
Een fijne camping, hier komen we al 3 jaar. Dit keer een hele mooie plaats en 4 weken gestaan. Sanitair is goed en heel schoon, hulde aan de dames. Receptie vriendelijk en behulpzaam. Dichtbij gezellige boulevard en strand. En je kan er mooie uitstapjes maken. Anna
Een fijne camper/ caravan plek. Hartelijk ontvangst, voorzien van alle gemakken, je staat op grind. watervoorziening/stroom. Een restaurant, je kan gebruik maken van het sanitair en zwembad. Een prima plek dus van of naar Spanje. Prijs voor ons 2 personen, hond , camper en stroom 17,40 euro👍
Hier komen we al 12 jaar heen-en terugreis Spanje. Een fijne camping met zwembad. mooie plaatsen voor campers en caravans. Leuk om te zien de boten over Canal du Midi die geschut worden. Buiten de camping 2 restaurants waar je lekker kunt eten.
Een fijne camping. Een hartelijk ontvangst van de eigenaren. Sanitair /wasruimte brandschoon.. Je kan heerlijk eten in het restaurant of gewoon een drankje drinken aan de bar. Aan de rivier waar je heerlijk in kan vertoeven. Anna
Een fijne overnachting camping . Bij aankomst zelf een plek uitzoeken en je later melden bij de receptie. Restaurant is goed. personeel erg behulpzaam. Langres op de fiets goed te doen. Wij komen hier al jaren zowel op de heenreis/terugreis Anna
Een eenvoudige camping. Voor op doorreis voor ons geschikt. goed te doen om per fiets of lopen via fietspad naar Mèze te gaan. schoon sanitair en je kunt er lekker eten.
Hier komen wij al heel lang. Altijd voor 1 a 2 dagen. Douche is er al lang niet meer. Er staat nu een klein 🚻 toiletgebouwtje. Jammer dat het gras zo slecht wordt onderhouden. Een prima plek om Nyons of de markt op donderdag te bezoeken. De wijnen van het domein zijn voortreffelijk
Hier zijn we vaker geweest. Een stadscamping en je loopt zo het oude gedeelte van Apt in. Deze keer dat wij er waren was de camping vol. 4 dagen een Techno festival. allemaal jonge mensen . geen overlast van geluid enz. festival voorbij iedereen weer keurig alles achtergelaten chapeau . receptie erg vriendelijk/behulpzaam. Sanitair werd keurig schoon gehouden. broodjes verkrijgbaar kleine winkel.
Een aanrader 500 meter van het centrum van de oude stad. Heel gezellig met een avond markt op Woensdagavond. Een fijne camping , schoon sanitair. Een klein zwembad ( verfrissend) organiseren een welkoms borrel enz.
Wij sluiten ons aan bij onderstaand. Een welkom met een drankje en uitleg. Een prachtige plek om te staan met de camper , een prachtig uitzicht. We zijn erg verwend . Wouter en Sonja dank jullie wel , we hebben genoten. Als we in de buurt zijn komen we zeker langs. groet Cees en Greetje
Een heel vriendelijk ontvangst met uitleg over de stad. vanaf camping per taxi opgehaald worden 12,00 euro zeker de moeite waard. een mooi restaurant met vriendelijke bediening en een fijn terras , een aanrader. De prijs 19,00 euro p/nacht. Vrijdag aangekomen en om 22.00 uur live muziek
Een camperplaats op loopafstand van de stad. Stroom 5,00 euro voor 24 uur. Het wordt netjes schoongehouden. Er is een service punt, een café, een supermarktje. Kortom je loopt zo de oude binnenstad in. Ook o.a. bekend Pelgrimsroute de Camino, tempeliers kasteel en en gezellig plein met vele restaurantjes.
een mooie camping, prachtige zwembaden. Een gezellig restaurant waar je heerlijk wat kan drinken en eten met een prachtig uitzicht. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een aanrader. Het kan er wel druk zijn .
Een mooi verzorgde camping. Grote plaats. Zeer schoon sanitair, zwembad en restaurant , terras. Vlakbij bij zee.
Een fijn ontvangst, goede uitleg hoe je in het oude centrum kunt komen. Een prima plek om te overnachten en Santiago de Compostela te bezoeken.
Een vriendelijk ontvangst bij de receptie en uitleg. Gekozen voor een blauwe plaats ( 1 nacht) voor 41,00 euro en groene plaats 39,09 euro. Luxe sanitair, mooi zwembad en een top restaurant, ontvangst perfect. Heerlijk gegeten bediening Topper.
Een fijne camping, hier al eerder geweest. Stroom net als sommige andere campings in Spanje , wordt voor je aangesloten ( heel snel) Als je gaat betalen en je vertrek doorgeeft , dan geef je de tijd aan wanneer wil je wilt vertrekken. Stadje op loop afstand heel gezellig en druk. De dames van restaurant/bar heel behulpzaam , lief.
Sitecode: 19429
Een warm welkom bij de receptie. Mooie plaatsen. Zeer verzorgd sanitair, wordt perfect schoon gehouden. Een fijn restaurant met vriendelijke mensen, het eten goed en verzorgd. Ruim 2 km lopen naar Ronda. Bij terugkomst heerlijk vertoeven bij het zwembad. Een topper deze stadscamping. Anna
een fijne camping aan een prachtig strand. mooie plekken, prachtig sanitair. een restaurant, strandbad was nog niet aanwezig, denk later. Food trucks waren nog niet open. vriendelijk personeel. Anna
een Een hele heerlijke camping , hier komen wij al jaren op doorreis naar Spanje en als we weer terugkomen. Altijd een fijne camperplek op vaste ondergrond. Altijd een vriendelijk ontvangst. Een terras en restaurant aan Canal du Midi, leuk om al deze boten te zien. We komen hier graag weer naar toe. Liefs van Anna 😘
3 juni kwamen wij hieraan voor de 2e keer. Een heerlijke camping , je loopt zo van de camping af , naar een zeer verzorgde boulevard en zee. De camping heeft ruime plekken, ieder naar wils, Sanitair enz. wordt perfect schoon gehouden. Alles aanwezig. Vriendelijk personeel 👍. We komen zeker hier voor terug. Cees en Greetje
Een leuke camping , vriendelijk ontvangst. Heel verzorgd , alles aanwezig. Nieuwe eigenaar. Broodservice perfect. De nieuwe Nederlandse eigenaar wensen wij succes . Cees en Greetje