@Chantal1976
- 2017
- Knaus Traveller Anders
- 2002
- Integraal
Mooie landelijk gelegen CP. Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Hier nog echt donkere nachten met mooie sterrenhemels. Margit en Per zijn lieve en behulpzame mensen. Wij komen graag nog eens terug.
Zeer vriendelijke ontvangst door eigenaar. Gezellige, kleinschalige cp. Vrij gebruik van keuken, douche en toilet. Aan de prijs, maar heel netjes. Ongeveer 150m van een winkelcentrum. 800m naar zee. Aanrader 😊
Super vriendelijke ontvangst door kunstzinnige eigenaar. Kinderen wanen zich hier echt in een Pipi Langkous wereld met boomhutten, hangmatten, vuurplaats, groot bos. Heel veel beesten zoals ezels, pony’s, paarden, kippen,hangbuikzwijnen, husky’s en andere honden. Barrel sauna en hottub naast de tent of camper. Leuke avontuurlijke badkamer!! Wij hebben hier 2 super leuke dagen gehad (20/21 juli) 🤗
Zeer nette en mooie camperplaats bij het kasteel met een bomenpark. Wij hebben rustig gestaan. Goede Imbiss (Döner Kebab) op loopafstand. Wij komen zeker terug.
Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie camperplaatsen met goede voorzieningen. Leuk verwarmd buitenzwembad en air trampoline voor de kinderen. De mooie verwarmde toiletgebouwen zijn zeer schoon.Top camperplaats op recreatiecentrum De Eikenhof!!