@Charlie01
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

26-05 gearriveerd. Leuke niet te massale camping tussen twee (grote) vakantie dorp/campings in. Zeer vriendelijk personeel, bij de receptie, aan de poort, in het winkeltje enz. Toiletgebouw wordt goed schoon gehouden. Merk wel aan alles dat het dit weekend (30 mei) een stuk drukker is geworde op de camping. Maar zou deze camping zeker aanraden en ik hoop dat ze dezelfde charme houden en niet opgeslokt worden door de grote buren…
2022
Op aanraden van vrienden hier terechtgekomen. Er is geen woord overdreven aan de eerdere reviews. Schoon en netjes onderhouden sanitair, mooi veld om te staan met de Camper en een goed restaurant met vriendelijke (NL) eigenaren. Aanrader!
Sitecode: 19412
Nette camping, plaatsen iets aan de krappe kant (onze camper van 7,0 mtr past exact) mooi zwembad, schoon sanitair, strand en centrum dichtbij mits je een fiets ter beschikking hebt (wij hadden e-bikes mee).
Geen faciliteiten, goeie vlakke plaats. Zeer vriendelijke eigenaren. Lekkere wijn geproefd en gekocht. Zorg wel dat je er voor 19:00 bent. daarna gaat het hek dicht. ( je krijgt de code voor als je eraf wilt).
Vriendelijke ontvangst, ruime plaatsen, leuke ligging aan rivier. Sanitair gedateerd maar schoon. Prima camping voor één nacht met twee volwassenen.
Prima camping voor een overnachting. nette plaatsen, vriendelijke ontvangst, heerlijke broodjes in de ochtend vd bakker (vooraf bestellen via receptie) Eenvoudig, zeer gedateerd sanitair. Wel schoon.
5 sterren voor deze perfecte locatie voor een overnachting als je genoeg hebt aan electriciteit, ruimte om je hond(je) uit te laten en een goed restaurant om na de rit lekker te eten. Als je bij het restaurant eet hoef je niet te betalen voor de overnachting. Geen water of toilet voorziening……Maar dat hebben we in de camper 😉