@Charlie07
- Challenger 34 Semi integraal
- 2007
- Ford
- Integraal
Per ongeluk kwamen we hier terecht op 15 september. Gelukkig hadden ze voor ons een mooie plek. Fijne camping op 50 meter van het strand. Prima voorzieningen en vriendelijke staf. Heel relaxed. Op de fiets 15 minuten naar St Jean de Luz. Van harte aanbevolen.
Kleine camping met een gemoedelijke sfeer. Ruime plaatsen met of zonder schaduw. Als het warm is dan heerlijk afkoelen in het zwembad. Sanitair is prima verzorgd. Broodjes service en gelegenheid om te eten ‘s avonds. Jackie en Mick zijn heel gastvrij. De toegangsweg is een beetje smal en onverhard maar goed te doen met onze camper (6 meter). Voor mensen met kleine kinderen is de naastgelegen rivier een punt van aandacht want er is geen hek.
Hele mooie en rustige camping. Uitstekende voorzieningen en hele ruime plaatsen. Aardige eigenaresse die goed Engels spreekt. Bij aankomst even bellen als de receptie is gesloten. Wij waren op doorreis maar hier kun je heel goed een paar dagen ontspannen. Wij komen graag nog een keer.
Hele mooie camping. Vriendelijk personeel. Je wordt met een golfkarretje rondgereden voor het uitkiezen van een plekje. Nieuw sanitair gebouw krijgt een 10. Prettig verblijf gehad. Stad en strand op wandelafstand. Van harte aanbevolen.
Fijne camperplaats. Zeer vriendelijk ontvangst en uitstekend verzorgd. Hier is het ‘‘s nachts echt donker en stil. Eigenaar biedt broodjes, koffie en lokale specialiteiten aan. Wij hebben hier 1 nacht gestaan op onze doorreis naar Kroatie. ‘s Avonds kregen wij een plakje cake met pruimen uit eigen boomgaard aangeboden. Van harte aanbevolen.
Eenvoudige, kleine camping. Sanitair is basic maar voldoende. Er zijn 8 plaatsen voor een camper met stroom. Aardige eigenaar die een beetje Duits en Engels spreekt. Voor mensen die rust zoeken en de mooie omgeving willen bekijken te voet of per fiets.
Wij hebben voor deze camping gekozen om Praag te bezoeken. Dit is ons goed bevallen. Vanuit de camping ben je met de bus en metro in 30 minuten in het centrum van Praag. De camping is eenvoudig en rustig. De beheerder is vriendelijk. Sanitair is goed en schoon.
Camperplaats zonder voorzieningen. Zeer rustig gelegen. Voor ons een prima overnachting voor 1 nacht.
Een goede plek om de stad te bezoeken. Op een korte afstand van roltrappen die je naar het oude centrum brengen.Azzero is bijzonder. Betalen gaat per tijdseenheid. Kan met cash of met creditcard. Na een bezoek aan de stad kozen wij ervoor om naar een camping in de buurt te rijden. Camping le Ginestre.
Een fanatische locatie. Uitstekend verzorgd, vriendelijk en hulpvaardig team. Sanitair is super schoon. Alles wordt continue bijgehouden. Prima voor een paar dagen strand in combinatie met een bezoek aan Vieste. Bootexcursie langs de kust met grotten is een aanrader. Deze camper plaats is van harte aanbevolen.
Fijne locatie om een paar dagen te verblijven. Goed georganiseerd. Zeer vriendelijke beheerder. Spreekt Engels. Douchen gaat tegen betaling. Schoon sanitair. Ligt aan een doorgaande weg.
Dit is een zeer goed verzorgde camper plaats. Zeer vriendelijke en hulpvaardige eigenaar die Engels spreekt. Prima punt om Fano te bezoeken. Wij waren op doorreis naar Puglia en hebben er 1 nacht gestaan. Heerlijke warme douche voor 50 eurocent. Ligt aan een doorgaande weg en het spoor.
We zijn hier op doorreis naar Italie. Goed verzorgde camping met ruime plaatsen. Veel mogelijkheden om te doen in en om de camping. Vriendelijke staf. Opgeven prijzen kloppen niet. Wij moesten met 1 camper, stroom en 2 personen 32 CHF betalen. Niet onredelijk voor een camping met zwembad maar ik had op 20 CHF gerekend.
Mooie camping met ruime plaatsen. Meeste plaatsen hebben uitzicht op zee. Strand is 15 minuten lopen. Zeer rustig. Prachtige omgeving om te wandelen of fietsen. Zeer vriendelijke eigenaren die ook Engels spreken. Brood en broodjes kun je aan de receptie bestellen. Wij komen hier graag nog een keer terug.
Een hele nette en uitstekend verzorgde camping. Heel geschikt voor campers. De eigenaar is heel vriendelijk en hulpvaardig. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Bakker en supermarkt zijn op loopafstand (richting strand). Wij komen hier graag nog een keer terug.