@Charlot
- 1990
- Bürstner C603
- 2018
- Buscamper
Aangename camping. Een absolute troef is de fantastische ligging. Het historisch centrum van Lucca zowel als Pisa zijn met de fiets vlot bereikbaar. Het sanitair is netjes en wordt goed onderhouden. De uitbaters zijn super vriendelijk en tijdens ons verblijf werd de zwakke wifi verbinding aangepakt door een connectie met Star Link, zodat de eerder gemelde wifi problemen opgelost zijn.

Gezellige camping met supervriendelijke uitbater. Netjes onderhouden en mooi sanitair. De kleinschaligheid is een extra troef. Supermarkt Tommy op 100m naast camping met openingstijden van 7u tot 21 en op zondag van 7u tot 13u met uitgebreid assortiment aan brood. Top locatie.
uitstekende camping. Was vol met Spaanse verlofweek., doch kregen we met zonder moeite toch een plaats toegewezen. Restaurant…., top!!! Aanrader .
heel goed onthaal - drietalig mooie onderhouden camperpark met ruime plaatsen zeer verzorgde sanitair restaurant : we hebben tweemaal uitstekend gegeten in het restaurant van de camping, zeer lekker en zeer vriendelijke uitbaters en bediening perfect. trips : taxi naar Valentia 35€ alles Top !!!
Sitecode: 82018
Vriendelijke eigenaar en wijnproeverij.