@CharlotteundMax
We verbleven hier één nacht en de eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam – we voelden ons meteen thuis! De sanitaire voorzieningen zijn schoon en er zijn er genoeg! Alles was geweldig! ✨
Zeer vriendelijk, warm welkom. Sanitair is schoon, verder oké. Goed uitgeruste keuken! helaas hebben we een regenachtige dag gepakt. Zeker nog mooier in de zomer!
Zeer mooi, modern sanitair. Keuken was oké, geen waterkoker. anders geweldig! Het is echter vrij ver lopen naar het stadscentrum.
Nog nooit zo'n mooi sanitair gezien, evenals een hele fijne keuken met zitje. Het enige minpuntje was dat er geen waterkoker aanwezig was.
echt een topcamping! super centraal, je loopt zo het centrum in. Sanitair is zeer schoon en mooi - met muziek! Wassen was erg duur, maar verder heel fijn, zou op elk moment terugkomen!
Heel mooi uitzicht en in het laagseizoen betaalden wij 250 NOK, daar krijg je echt heel veel voor! goed uitgeruste keuken met waterkoker! Helaas zijn de douches een beetje klein en koud! Toilet maar geweldig!
Helaas waren we er tijdens hevige regen en storm! Maar het sanitair was heel mooi en schoon, de keuken heeft een waterkoker en de douches waren ruim! Er zijn veel attracties in de zomer!
een mooie camping maar onze plek lag helemaal aan de rand, de waterleiding maakt voortdurend een ruisend geluid en je staat voor een hek. Het uitzicht vanaf het veld is niet mooi. Sanitair is relatief ver weg, maar wel heel schoon en mooi!
schone camping met goed sanitair, maar je hoort de straat relatief luid en het afval stonk sterk en er waren veel marters.
zeer mooie locatie tussen de rotsen, we hebben echt genoten van onze tijd hier en hebben deze nog een dag verlengd. het sanitair was erg schoon! misschien een beetje te weinig, maar nooit lang hoeven wachten. de natuur en de plaats zijn prachtig! toen onze accu 's ochtends leeg was, werden wij direct, zeer vriendelijk en ongecompliceerd geholpen! Bedankt! :)
Wij vonden het hier erg leuk! zeker meer een familiecamping maar iedereen is welkom! Het sanitair was erg goed en de eigenaren erg vriendelijk! we hebben een wandeling gemaakt die voornamelijk langs een weg ging, dus onderzoek dat beter, maar verder 10/10 :)
de camping is groot, er zijn veel activiteitenmogelijkheden. Daarom is het niet de juiste plek als je het gevoel van rust en natuur wilt hebben. Maar precies goed voor wat drukkere dagen. Personeel was vriendelijk, sanitair zeer schoon en alles goed geregeld. Het meer is helder en de zonsondergang is een droom!
mooie kleine camping met een fantastisch uitzicht op het meer! Er is een café dat geopend is van 12.00 tot 20.00 uur. inchecken kan alleen online, maar het werkte perfect! het enige nadeel zijn de sanitaire voorzieningen, die zijn schoon maar er zijn overal veel insecten, zowel levend als dood. verder echt een heel rustige idyllische camping! :)