@Chaussonmaxi
2023
Prima plek, mocht je de bakker willen bezoeken, die lijkt voorgoed gesloten te zijn. Wel veel 1 Euro munten meebrengen, andere Euro muntjes passen niet!
mooie plek, bij de Ourthe. de betaalautomaat is nog steeds ingepakt met plastic, geen instructie waar en hoe te betalen. water werkt niet, cassette legen lijkt wel mogelijk maar na-spoelen werkt ook niet. (ziet er niet fris uit) grijs lozen kan wel boven het rooster.
bij het aanrijden de linker slagboom kiezen, dan is er kenteken herkenning en gaat de boom open, later kan je dan bij de machine betalen. bankpas ging prima. voor de wijn automaat heb je een I D nodig, rechtsboven zit een scan gleuf. op dit moment drassig en diepe sporen.
op de site staat 12 euro….
Echt goed gemaakt! zat water voor 50ct. alle muntjes passen, spoelwater voor de loosplek, en voor je cassete is gratis. De kaan heeft geen handvat meer, maar die staat al open, muntje dr in en vullen maar😁
Prima plek, stoom 0,60 per kwh. plekken wat scheef, komt soms goed uit 😁 anders plaats je blokken. uitrijden kan wat krap worden, afhankelijk van de bezetting. niet geschikt voor erg lange campers!
Het was al druk zat, de pop up wine bar met muziek op 4 meter, heeft ons doen besluiten door te rijden.
incl stroom nu €12,50 tot 18:00 betaalautomaat pakt geen van onze 4 kaarten…..
je zou er zelfs stroom kunnen nemen. water vullen, ruim voldoende voor 50ct. mooi schoon cassette leegpunt, met spoel mogelijkheid. grijs waterput was niet duidelijk, daarom maar niet in het “rioolputje” laten lopen.
zijn ze aan het verbouwen, nu helaas niet bruikbaar er staat een hek omheen.