@Chiccline
- 2014
Plaatsen goed aangegeven, vriendelijke havenmeesters, sanitair gebouw wordt goed schoongemaakt, terrein is goed onderhouden. Komen veel boten voorbij en dichtbij centrum Lemmer en op loopafstand naar Beachclub Lemmer, wat een echte aanrader is. Wij komen zeker terug!

Een geweldige plaats, die alles heeft wat wij wensen. Als we niet op terugreis waren dan bleven we hier zeker nog een paar nachten staan. Gastvrouw is heel vriendelijk en behulpzaam. Het toilet- en douchegebouw is ruim en schoon en sfeervol ingericht. De plekken zijn met stroom en heel ruim, uitzicht is geweldig over de graanvelden. Een plaats die met passie wordt gerund. Een dikke 10 van ons!
Dikke 10+ voor deze plaats! Wat hebben ze deze plek toch mooi gemaakt, alles voor elkaar, supersanitair, zelfs een zwembad. Vriendelijke ontvangst, mooie plaatsen om te staan. Geweldig!
Supermooi uitzicht op de krijtrotsen. Vriendelijke uitbater van de pub die deze plek aanbiedt, waar we natuurlijk wat gegeten en gedronken hebben.
Geweldige plek om te staan, mooi uitzicht, alles goed voor elkaar. Dichterbij Lands End kom je niet. Vriendelijke ontvangst en uitleg over de omgeving. Aanrader!!!
We waren hier 25-4 en was alles gesloten,terrein afgesloten, dus wat anders gezocht.
We hebben hier met de pasen gestaan. Prachtige locatie aan de haven/ijssel. Alle voorzieningen aanwezig, leuke beheerder(s). Mooie fiets routes en een pontje welke je naar de andere kant van de ijssel kan brengen.
Zeer mooie gratis camperplaats, met mooi uitzicht op de langs varende schepen. Zelfs bij winterweer is het daar prachtig. Superplek.