@Chief05
- 1980
Deze plek verdient daadwerkelijk een topbeoordeling omdat de locatie, netheid en faciliteiten uitstekend zijn. Helaas zijn er twee kritiekpunten: de wifi is (niet onbelangrijk) betalend; Ongeveer tweederde van de toegangsweg naar het meer (eigenlijk een hoogtepunt van de locatie) is uitsluitend bestemd voor vissers, hoewel er ook een grote extra steiger beschikbaar is voor hun hobby.
Een van de grootste campings, dus een dorp. De ruimte was slechts voor ongeveer 20% bezet. Alles was zeer schoon en sanitair in zeer goede staat. Nieuwe zwembadfaciliteit geschikt voor kinderen maar geen schaduw en badmutsplicht. Geschikt voor bezoek aan Alghero en als begin- / eindplaats voor / na de veerboot.
De plaats is zeer goed onderhouden en het strand prachtig zoals eerder beschreven. Aantal plaatsen beperkt. We zijn hier eind mei en de plaats is slechts voor 30% bezet. Met volledige bezetting in het hoogseizoen kan het hier zeker oncomfortabel zijn.
Goede locatie, een beetje winderig. OK voor één nacht.
Zeer mooie plek met directe toegang tot het strand. Installaties en sanitaire voorzieningen onderhouden. Zeer vriendelijke ontvangst en ondersteuning. Korte wandeling naar de kleine haven met twee zeer goede restaurants en een kleine supermarkt
Onze derde plaats op deze Peloponnesos tour en met de beste de beste. De faciliteit is en is zeer goed onderhouden. De faciliteiten zijn oud, maar alles was zeer schoon. Zeer mooie strandgebieden evenals vele schaduwplaatsen. Kleine supermarkt en restaurant. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Strand schoon, helder water. We voelden ons hier drie dagen comfortabel
De plaats is gedeeltelijk gerenoveerd. De voorzieningen voor verplegers zijn behoorlijk nieuw en verreweg de beste plaats. Veel vaste kampeerders maken de plaats niet aantrekkelijker. Absoluut een goede stop na aankomst in Patras.
De baan ligt direct aan de Rijn. De faciliteit verkeert in een matige staat. Sanitaire voorzieningen heren gerenoveerd. Vrouwen aan het werk. Netheid ok. Ruimte omstandigheden eenvoudig. Nauwelijks bomen of struiken. Lokaal lijkt in ieder geval een goede operatie. Prijs WoMo en 2 personen 18, - €. Wi-Fi voor een vergoeding.