@Chiel-van-Praag
- 2019
Inderdaad sanitair is prima, zo aan het meer klopt ook. Qua faciliteiten prima camper. Echter wij betaalden voor 2 personen en een hond voor 1 nacht € 57 - en stonden in de modder. Terrein slecht gedraineerd denk ik. Dus pas op met regenachtig weer.
Wat hebben wij het naar onze zin gehad. Niet alleen vanwege de mooie camping met hele ruime plaatsen zo aan de rivier, goed sanitair en ruime plaatsen, maar vooral ook door de hele camping staf. Allemaal, niet een uitgezonderd, even vriendelijk en behulpzaam. De gemeenpsruimte is gezellig, de pizza’s zijn heerlijk en de broodjeservice iedere dag van de week dus ook op zondag. Wij komen heel zeker terug!
Hele grote camping meer een dorp. Lange wachttijden bij receptie maar wel heel vriendelijk geholpen. Plekken schots en scheef, dus neem voldoende zaken mee om te kunnen ‘levelen’! Veel onkruid op onze zanderige / rotsachtige plek. Water in ons sanitairgebouw (nr 7) viel heel vaak uit. Voor hondenbezitters een ideale camping . Ze mogen op een speciaal strand. Alles heel schoon zelfs met gratis.
Mooie camping met veel mitsen en maren. Alle faciliteiten zijn aanwezig en schoon. mooi strand en zelfs leuk hondenstrand. Zwembad is mooi . Receptie erge zakelijke benadering. Als het druk is slaat de paniek toe en verdwijnt de gastvrijheid .Wasmachines zijn klein en oud. €7,-. per was. Plek zelf ok maar uitermate lawaaierig door snelweg, voetbalstadion en bussen die daar geparkeerd worden en soms een uur de motor laten draaien.
Wie rust zoekt en bovendien een kleine sfeervolle camping waar alles klopt zou hier naar toe moeten gaan. Geweldig vriendelijke staf bovendien erg behulpzaam. Niet aan te raden voor campers boven 8 meter. Dorpje met hele kleine winkel is vlakbij maar dan moet je wel een E-bike hebben om naar boven te fietsen. Samitair is klein, simpel maar buitengewoon schoon!
Ericeira is een geweldig leuk plaatsje. De camping is van de lokale overheid en zo wordt die ook gerund, zonder enige. gevoel van hoe je bezoekers blij maakt. Alles werkt met pasjes en de medewerkers werken op de automatische piloot. Faciliteren meer dan ok, sanitair schoon. onze camper is 7,40 en dan sta je op grind met eigen water en loospunt voor chemisch toilet.
ACSI kaart werkt alleen op de goedkoopste plaatsen. En die zijn niet zo geschikt voor campers vanaf 7,5 meter. Let daar op bij online boeken. Het is wel een fantastische camping.
De plek waar de camping zich bevindt en het plaatsje zelf zijn leuk. Strand zoals je je dat wenst. Camping oogt chaotisch met alle campers en caravans dwars door elkaar heen. Sanitair zeer verouderd, iIn sanitairgebouwen waren meerdere sloten van zowel douches en wc’s kapot. Maar wel schoon. Trek wat tijd uit voor het inchecken.
De camping zelf is mooi. Plekken knus omdat ze goed zijn afgeschermd van de buren. Er zijn verschillende plekken aangepast aan de lengte van de camper. Wij vonden het een dure camping maar bovenal vonden we de receptie op de automatische piloot. Kiezelstrand aan de overkant van de weg, Nerja is leuk plaatsje. Natuurlijk zal niet iedereen dit treffen maar tijdens ons verblijf ‘s morgens vroeg wakker gemaakt door motorlawaai van tuin onderhoudt.
Wanneer je van een zwemparadijs, activiteiten programma, prachtig geel zandstrand, state of the art sanitair een brede toegangsweg houdt moet je hier niet zijn. Hou je van een idyllische camping met vriendelijke uitbaters, mooi rotsachtig strand, oud maar heel schoon sanitair houdt, dan juist wel. Dan neem je de smalle toegangsweg op de koop toe. Wij vinden de sfeer op de camping heel fijn. Wel manoeuvreren tussen de vele bomen.
Sitecode: 102083
Veredelde camperplaats op werkelijk fantastische plek. Hele vriendelijke beheerders. Ondergoed bestaat uit grind. de plek aan zee is fenomenaal. Sanitair verouderd maar schoon. Douchecabine zonder haakjes is wat lastig. 3 dagen gebleven en we betaalden €25,- all in inclusief onze hond. Leuke dorpje op loopafstand.
Goed verzorgde camping vriendelijke receptie en met mooi sanitair. Alles kost wel geld, douchen met munt van 50 cent en afwassen kost 20 cent voor warm water. Fluisterboot-, sloep- en kanoverhuur. Wij waren er in het hoogseizoen dan is het wat minder rustig..Prachtige omgeving om mooie wandel- en fietstochten te maken. Nederland op zijn mooist.
We kwamen voor 3 dagen en het werden er 6. Een betere review kan je niet schrijven. De camping is heel rustig en alle voorzieningen zijn aanwezig, hele vriendelijke receptie (let op openingstijden) prachtige omgeving om lekker te fietsen of te wandelen. Voor de visliefhebbers. volgens mij als niet visser een paradijs. Bootjes zijn te huur…deze camping is echt een aanrader..
Sitecode: 101969
Een week genoten. Alles op deze camping klopt. Hele vriendelijke en behulpzame eigenaar, en nieuwe sanitair is mooi en schoon. Een absolute aanrader voor liefhebbers van de watersport, fietsen, wandelen en rust.
Goede camping met mooie plaatsen. Bijna allemaal afgescheiden door hagen en verschillend van grootte. Wij hadden een plek met afvoer en water. Veel gasten komen uit Engeland. Receptie ok maar erg zakelijk. Wifi wordt apart berekend maar is van zeer slechte kwaliteit.
Prima camping. Alles klopt. Stonden een week op een ruime comfort plek met eigen watertap. Winkeltje en restaurant dat soms is gesloten, hele vriendelijke receptie. Spreken meerdere talen waaronder Nederlands als de eigenaresse aanwezig is. Sanitair ruim bemeten en schoon maar mag soms een extra schoonmaakbeurt hebben als de camping vol is. Mooie fietstochten te maken langs de kust o.a. naar La Rochelle. Grote supermarkten op fiets afstand. (3km)
De tweede keer op deze camping en we zijn nog enthousiaster als de vorige keer. Weer heel vriendelijk en zeer gastvrij ontvangen. Dankzij de inzet van de Nederlandse beheerders van 2 sterren naar 3 sterren camping gepromoveerd.. Sfeervol, schoon sanitair, grote (schaduwrijke) plekken. Water tap punt bij iedere plek. De camping geeft het gevoel dat je in een park staat. Het meer zo voor de deur en daar goed restaurant. snacks op de camping.
Vakantiepark met camper plaatsen. Alle voorzieningen in perfecte staat. Zeer schoon sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Zandstrand met stoelen en parasols op z’n Italiaans dus in rijtjes. Kost €20,- per dag voor 2 stoelen en parasol. Geweldig zwembad, stoelen kosten € 2,50 per dag. Restaurant goed, winkel goed gesorteerd. Inchecken gaat traag. Alles een beetje onpersoonlijk door gele polsband en stagiaires die hier werken.
Wij zijn iets minder enthousiast over het sanitair. Dat is oud en verwaarloosd qua onderhoud en soms buitengewoon smerig. Spinnenwebben hangen in douches! Plaatsen zijn prima. Toen wij er waren leek het wel een Duitse enclave. Plaatsje is vergane glorie maar wel een prima uitvalsbasis om maar de Temples van Paestum te gaan.. Pas op voor de slechte wegen in de omgeving. Restaurant ok.
Prima plek om Alberobello te bezoeken. Heel vriendelijke maar wat ‘op de automatische piloot’ ontvangst. goed restaurant maar verder alleen maar negatieve ervaringen. Douches nog kleiner dan in onze camper, geen haakjes voor kleren die sowieso dan nat worden zouden er wel haakjes zijn . Zover mogelijk wordt het zeer verouderde sanitair gebouw wél schoongemaakt. Plekken schaduwrijk maar voor een camper van 7,5 meter nauwelijks in te draaien.
Werkelijk een fantastische camping. Lokatie is geweldig, alles is schoon en perfect onderhouden. Hele vriendelijke, goed Engels sprekende, beheerder. Vieste is zeer de moeite waard en makkelijk bereikbaar op de fiets. Aan te bevelen is een E-bike want sommige korte stukjes zijn wat stijl. Maar meer dan de moeite waard. Deze camping is echt een aanrader!!!!!!
We kregen duidelijk het gevoel dat ze eigenlijk nog niet open waren. Plek is inderdaad mooi maar wanneer het sanitair in de 3 dagen dat we er waren niet is schoongemaakt, het heel veel regende, dan kan je nagaan hoe het er uitzag., ronduit zeer smerig! In de zomer zal het allemaal wel anders zijn nemen wij aan maar voor nu zeker geen aanrader.
Voor € 30,- en € 3,- voor de hond zou ik deze camping overslaan. zeer veel verkeer lawaai, heel veel los rondlopende tamme konijnen maar daar kom je wel overheen. Niet over het vieze sanitair met kapotte douche klemmen en in sommige douches geen mogelijkheid om je kleren op te hangen. Mensen zijn wel heel vriendelijk, dat dan weer wel.
Geweldige camping, een absolute aanrader!!!!! Vanaf het moment dat je aankomt en door Ineke en Marco hartelijk wordt verwelkomd voel je je meteen een soort van thuis. Heel schoon sanitair, grote plekken, veel schaduw. Het meer ligt zo voor de camping met daar een goed restaurant. Op de camping zelf is een friet tentje en brood service. Dorpje stelt weinig voor maar er is wel een kleine buurt super. Grote supermarkt 12 km. Komen zeker terug!
Mooi gelegen camping aan de Loire. Vriendelijk maar zeer zakelijk ontvangen. Schaduwrijke plekken. Schoon sanitair, klein schoon zwembad. Wat je je wel moet realiseren is dat de camping in de middle of nowhere is gelegen, neem alleen al het toegangsweggetje. Wij maakten een fout om te denken dat we op de fiets wel even boodschappen zouden kunnen doen, maar dat is echt geen optie. Voor caravans en tenten prima camping maar voor campers minder.
Wat een geweldige camping is dit. Alles keurig onderhouden en brand schoon. Heel vriendelijk personeel. Mooie schaduwrijke plekken, afgebakend met struikgewas. Prachtig zwembad met ‘relex tuin’. Hele grote supermarkt in het begin van de straat. Saint Rémy de Provence op 1,5 km. Route Van Gogh gedaan en dat is werkelijk een belevenis. Wél reserveren want de camping is zeer geliefd en dus vaak vol geboekt.
Wij delen de kritiek op het restaurant. Echt nog nooit meegemaakt en bovendien zeer ongeïnteresseerd personeel. Voor de rest prima georganiseerde camping maar voor ons te groot. Wij kunnen ons voorstellen dan jonge gezinnen het hier heel fijn vinden! Wel zelf goed opletten op de kinderen bij het zwembad. de zogenaamde, zeer jonge, badmeesters zijn de hele tijd met hun telefoon bezig in plaats van op te letten.
Geweldig aardige eigenaar. Prima plekken, goed maar verouderd sanitair wel heel schoon. Helaas kan je merken dat Corona heeft huisgehouden. Daardoor is er veel achterstallig onderhoud maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de eigenaar en zijn vrouw. Wij hebben hier 2 dagen gestaan en het zeer naar onze zin gehad.
Wanneer je Bilbao wilt bezoeken is dit dé plek waar je moet zijn! Wanneer je aan komt rijden wordt je echter direct met een zenuwachtig zwaaiend (vooral als er 2 campers tegelijk komen aanrijden) bijna hyperventilerende, onvriendelijke, mevrouw met geblondeerd kort haar die het woord empathie absoluut niet kent. Maarrrrr als die hobbel is genomen krijg je wel wat. Prima faciliteiten en grandioos uitzicht zowel overdag als ‘s avonds over Bilbao!
6 heerlijke dagen gehad op deze camping. zo aan de Dordogne. Mooie ruime schaduwrijke plekken maar ook zeker ruimte voor de zon. Vriendelijk, behulpzaam personeel. 1 toilet gebouw net vernieuwd, de andere verdient een opknapbeurt. Schoonmaken mag een keertje meer per dag.. Prachtig zwembad, prima fiets mogelijkheden. iedere dag vers brood. winkeltje stelt verder weinig voor. Extra service is autoverhuur voor een ritje naar Sarlat bijvoorbeeld
Hele mooi nieuw sanitair met zelfs een machine die het chemisch toilet voor je schoonmaakt! Veel bomen dus lekker beschutte plaatsen wél op grind ondergrond . door de bomen geen tv ontvangst mogelijk. Wij stonden aan het water. Plek met eigen stroom en water voorziening. Alles kost geld zodat we uiteindelijk voor 2 nachten € 136,- kwijt waren voor deze camperplek. Dat is het zeker NIET waard!!!!!! Wel heel vriendelijke en behulpzaam geholpen .
Al aan de telefoon, toen ik naar de mogelijkheden informeerde, was ik overtuigd. Zo vrolijk en vriendelijke ben ik nog nooit telefonisch geholpen. Hele ruime, maar toch ook knusse camping. Goed schoon sanitair in de buurt van de receptie en dat kan soms wel even lopen zijn. Hangt uiteraard af van waar je staat. Veld was door de enorme regen drassig maar we werden door de tractor behulpzaam naar onze plaats getrokken. Wij komen zeker weer terug.
Prachtige beschutte terrascamping zo aan het meer: Lac de Paraloupe. Eigen strandje. Voorzien van alle voorzieningen. We zijn hier lang geleden ook al eens geweest. De familie houdt nog steeds de camping in uitstekende staat. Sanitaire voorzieningen zijn schoon. Aan te bevelen is een fietstochtje rond het meer.
Wat een luxe, eigen douche, toilet en zelfs een afwasmachine op je plek. Alles schoon en fantastisch onderhouden. Receptie zeer vriendelijk en behulpzaam. Minimale verblijfduur is 3 nachten.
Wij vonden dit een heel fijne camping. Stonden met onze camper aan het meer en genoten van het vrije uitzicht. Faciliteiten zijn prima, maar zouden iets beter kunnen worden schoongemaakt. De receptie is meer dan vriendelijk en zeer behulpzaam. Voor kampeerders met kinderen een ideale plek.