@Chnusson
- 2025

Het is jammer dat we niet meer sterren kunnen geven, want dat zouden ze meer dan verdienen! Vicky en Leo ontvangen je echt ongelooflijk. Alles wordt in het werk gesteld om je thuis te laten voelen! Omdat ze zelf ook camperbezitters zijn, begrijpen ze de behoeften van andere gasten. Kortom, een plek die je absoluut moet ontdekken! Marleen en Franco

Wat kan ik zeggen? Ik had nooit gedacht dat een camping zo goed georganiseerd kon zijn! De eigenaren, Carla en Christophe, zijn meesters in gastvrijheid. De staanplaatsen zijn ruim, met een persoonlijke ontvangst en brandschone sanitaire voorzieningen – alleen al de oprit naar de camping geeft je het gevoel alsof je in een resort aankomt! We hebben onze favoriete plek gevonden. Kusjes en tot snel.

Ik had het zeker 5 sterren gegeven als het droog weer was geweest... want voor sommigen was het onmogelijk om uit de modder te komen! Gelukkig ontmoetten we Marc, die ons hielp een goede plek uit te zoeken. Verder is de plek prachtig, met een schitterend uitzicht, heerlijke wandelingen langs de Maas en een fijne Intermarché supermarkt op 500 meter afstand. Oh ja, vergeet niet een wateradapter mee te nemen, anders krijg je geen water! We komen zeker terug, vooral voor €11 per 24 uur.
Onze eerste uitstap met onze eerste camper! Een werkelijk fantastische plek met Wouter, de eigenaar, die supervriendelijk is. Bovendien zijn er uitstekende producten van de boerderij verkrijgbaar! We komen zeker terug.