@Chris_Ockeloen
- 2001
- Hymer BML 780
- 2021
- Mercedes
Ons verblijf op Camping Bella Augusta begon met een onvriendelijk ontvangst. Er werd moeilijk gedaan over een vermeend foutjes in de reservering, wat de toon meteen zette. Na veel aandringen kregen we alsnog de ACSI-korting, zij het met duidelijke tegenzin. De voorzieningen op de camping zijn op zich in orde, maar de inrichting vonden we erg sober en weinig sfeervol. Tot overmaat van ramp zorgde de nabijgelegen snelweg voor flinke geluidsoverlast
Heel hartelijk ontvangst door Arie. omdat het veel geregend had, kregen wij een zonnige plek op het verharde deel bij het zwembad toegekend. Bij Arie konden we met korting kaartjes voor het zwembad kopen. Heerlijk warm water (30 graden). Helaas kwam mijn vrouw vast te zitten in het douchehokje op de camping, maar gelukkig hoorde Arie haar noodsignalen en kon ze worden bevrijd.
Lawaaiige boerencamping met veel bouwactiviteiten en weinig begroeiing. Wij hadden met ACSI korting gereserveerd, maar de boer vroeg toch 7€ voor elektriciteit, terwijl dit inclusief het ACSI aanbod is. Daar hebben we dus geen gebruik van gemaakt. Omdat we maar 1 nacht bleven werden we direct naar het B terrein verbannen. Dit is een verharde parkeerplaats dat ook als opslag voor bouwmaterialen werd gebruikt. Niet erg gezellig dus…
Boerencamping met forse tarieven, ondanks de ACSI korting die wij ontvingen. We mochten pas 13:30 uur de camping op en toen wij na dagen regen lekker voor onze camper van het zonnetje zaten te genieten, vond de boer het nodig het nodig erg luidruchtig het gras op het camperveld te gaan maaien. Hij had dit gemakkelijk ook eerder kunnen doen, zodat wij in alle rust kunnen genieten van onze gereserveerde plek. Niet erg klantvriendelijk dus…
Leuke camping met diverse grappige kabouter/elfen huisjes🏚️. Vriendelijke eigenaar en prima/schoon 🚽sanitair. Camping ligt dicht bij de snelweg 🛣️ , maar daar hebben wij weinig hinder van ondervonden. Heerlijke pizza’s 🥗 gegeten! 😋
Zeer vriendelijk ontvangst door Abdou met thee, koekjes en nootjes. Stelde ons direct op het gemak, waardoor we ons er direct thuis voelde. Het restaurant en de toiletten zijn gerenoveerd en zien er strak uit. De oude toiletten douches zijn ook nog in gebruik. Abdou stookt de boiler ‘s ochtends met hout voor je op. Heeft ook voor ons een leuke 4x4 excursie geregeld met een uitstekende chauffeur en een goed smakende lunch in een bedoīnekamp.
Ideale plek voor een kort skivakantie in de Sierra Nevada. Stoeltjes lift op 1000 meter, waarmee je voor 7 euro mee naar het dorp kunt. Naar het middenstation bergaf en het bovenstation bergop. Met skipas gratis. Je kunt ook voor 2,5 euro pp (5 voor 5 euro) met de skibus naar het dorp. Je moet wel zelfvoorzienend zijn, want er zijn geen service voorzieningen in de buurt. Er zijn wel afvalemmers.
Wel een veilige stop maar zeker geen 20 Euro waard.
Rustige verharde CP vlak bij centrum aan de Moezel. Hoewel op de borden en op CC vermeld wordt dat je kunt kiezen met of zonder elektriciteit, gold vandaag: ‘nur mit strom’. Gevolg was dat iedereen toch maar stroom ging tappen…
Grote CP dicht bij het centrum waar alle voorzieningen beschikbaar zijn. Je betaalt naar gebruik en dat is wel zo eerlijk. We stonden langs de Moezel zonder stroom en hebben een leuke stadswandeling gemaakt.
Grote ruime parkeerplaats met veel ruimte en gratis voorzieningen. De naast gelegen fabriek geeft ‘s nachts wel wat geluidsoverlast. Ook veel bussen die hier komen pauzeren.
Sitecode: 20306
Grote ruime CP die met Google lastig te vinden was. Met kaarten van Apple ging het goed. Wij waren hier tijdens de Tour de France Femmes. In de ochtend werden we bijna ingesloten door mensen die naar het vertrek kwamen kijken. Tip hierbij is je camper zo plaatsen dat er net geen auto meer tussen past. je houdt dan wat manoeuvreer ruimte over om weer weg te kunnen.
Heerlijke camping met een prima restaurant en fijne wellness. We hadden een mooi plekje met uitzicht op het meer en een asfalt strook voor de camper. Voldoende faciliteiten en schoon sanitair. Vriendelijk personeel en bediening in het restaurant. Ontbijt wel tevoren reserveren.