@Christel22
- 2019
Prima camperpark, 20 plaatsen met stroom. en anders een prima plek op het gras zonder stroom. Zeer nette toiletten en douches (warm) op een prachtige lokatie lang de Our. Gratis openbaar vervoer dus alle mogelijkheden om uitjes richting andere kleine plaatsjes of Luxemburg te maken!
Prima plekken in de tuin van het hotel. Toilet van het hotel te gebruiken en water uit de tuinslang van het hotel. Als het hotel vol zit is er geen douche beschikbaar. Dorpje lijkt uitgestorven, er zijn wel veel wandelroutes en Quedlinburg is een leuk uitstapje (evt met de bus wat via de gastenkaart gratis is).
Sitecode: 20739
keurige camping, met mooie plekken langs het water. sanitair dik in orde. prima locatie voor wandel of fietstochten. Met de bus (gratis en bushalte voor de camping) ook makkelijk om uitstapjes te maken (Goslar leuk stadje)
prima ontvangst, aardige en behulpzame man die de camping runt. bij aankomst bellen en binnen een paar minuten is de eigenaar daar om een plek aan te wijzen. ruime plaatsen doordat het er erg rustig is ondanks hoogseizoen. veel vaste staanplaatsen. stroom en water op elke plaats keurig geregeld. sanitair enigszins gedateerd maar werkt allemaal prima en is netjes.
Sitecode: 19090
prima camperplaats! eenvoudige faciliteiten maar wel schoon en netjes. De nieuwe eigenaar is druk bezig om het nog leuker en beter te maken.
Keurige camping met klein zwembad. Sanitair keurig behoudens de toiletten die wat verouderd zijn.
Sitecode: 2088
Mooie camping, ruime plekken en keurig sanitair. Grote supermarkt op loopafstand en Le Mont St Michel per fiets (fietspad langs de camping) goed te bereiken.