@Christianvs
- 2020
Totaal geen € 15,- waard in mijn ogen. Smalle doorgang en laaghangende takken. Campers 10 meter zullen hier wel problemen mee krijgen. Ook moet je inderdaad zoals voorgaande berichten ver lopen voor sanitair. Dat geldt ook voor je vuilnis en schoonwater. Niks is er op het grasveld waar je met de camper staat aanwezig. alleen een simpele stroom paal. je staat ook naast een drukke doorgaande weg. in de nacht gelukkig weinig last van gehad.
Een camperplaats zoals er meerdere van moeten zijn. rustig en een mooie omgeving. stroom, water, douche en wc. Al doen wij dat in de camper, maar het is er. En zeer grote plekken. Je kunt er zelfs gaan eten of drinken bij het restaurant op de camperplaats zelf. hoe ideaal is dat. Wij blijven zeker terug komen 😊
Een heerlijke plek. zeer goed geregeld in een mooie omgeving. alles wat je als camperaar wilt hebben is hier te vinden. winkels, restaurants, wandelroutes en fietsroutes. nog geen stroom of water maar hoorde dat dat wel zou komen.
Misschien voor een mooie zomerse periode een geweldige CP. maar wij waren hier in januari en alles was helaas nat en modderig. alles is aanwezig wat je als camperaar nodig hebt, maar zou zelf de prijzen in winterperiode lager gooien. €25,70 exclusief stroom van 12 tot 12 uur voor 1 nacht is erg veel voor modder CP. wij zijn dus ook na 1 nacht weggegaan. verder doen ze er volgens mij wel alles aan om het te verbeteren. prijs is erg hoog vinden wij
ideaal voor een dagje centrum in Boppard en een overnachting. je betaald voor 24 uur. houd kruising Koblenzer Straße en Mühltal aan. er is maar plaats voor 3 campers ipv 6 wat aangegeven wordt. ook leuk is de kabelbaan die je naar een fantastische uitzicht brengt. op nog geen 5 minuten lopen onder het tunneltje door bij de camper betaal zuil.
wij zijn hier geweest. niet echt onze smaak kwa gevoel. wij zijn door gereden. hoge gras en schuine plek die nog beschikbaar was. geen ideale plaats voor een grote zware camper (8 meter) ook was er 1 aan het zagen en timmeren aan zijn camper toen wij aankwamen. wij zijn verder gaan kijken.
Wij waren hier in Oktober. We vonden het er slecht onderhouden eruit zien. ook kregen wij te horen dat het water niet drinkbaar was. Wel op loopafstand van centrum Volendam. in de drukke periode moet je 1 vak delen met 2 campers, lijkt mij erg aan de krappe kant en kan je dus niet met warm weer buiten zitten. prijs totaal niet in verhouding met wat je krijgt. geen toilet of fatsoenlijk afwas gelegenheid. maar ach, dat doen we toch in de camper.
Je staat hier wel op loop afstand van het centrum. maar hadden een briefje onder de ruitenwisser dat het een privé terrein was. wij hadden geen borden gezien. erg druk in de avond en nacht. geen rust. maar voor 1 nacht prima
een zeer goede camper plaats. wij zijn hier nu voor de 2e keer en ook deze keer is het zo goed bevallen dat we zeker weer terug komen. heerlijk wandelen, fietsen en een gezellige sommergarten om de hoek. zeker meer dan 5 sterren waard.
Een geweldige plek om te zijn en te wandelen. veel watervallen mooie paden. Niet duur voor zo’n geweldige plek. maar helaas is het restaurant al om 16.00 uur gesloten in deze tijd dat wij er waren. dichtbijgelegen is 30 min verder. gelukkig hadden wij onze eigen eten bij ons. houd daar dus rekening mee
ik ben hier met regelmaat geweest toen het gratis was. nu betalen voor een beetje asvalt 😡 het enige wat ze kunnen doen gauw wat voorzieningen neer zetten en de prijs omlaag gooien. anders kom ik er nooit meer. totaal geen aanrader nu. verdient geen enkele ster 😤
helaas voor ons geen ster. toen we aankwamen was het giga druk met auto’s en zelfs op de enige camperplek stond een auto geparkeerd. ook sta je bijna voor de deur van de ingang, waardoor iedereen langs je heen loopt. wij zijn dus doorgereden :(
een heerlijke camping. wij hebben hier 5 dagen gestaan en ons rust gevonden. vindt wel 1 nadeel. Helaas wel betalen voor hond maar geen faciliteiten voor de hond. zelfs buiten het park uitlaten TIP VAN ONS: uit eten bij Nadin net voor de grens. zeer vriendelijk bediening en heerlijk maar voor goed en goedkoop eten 😊