@Chundi
De camping was schoon, net als de toiletten en douches. Maar €50 per nacht voor een kleine camper met twee personen en elektriciteit is in oktober gewoon te duur! De zwembaai is prachtig.
Zijn erg blij met de plek, mooi aangelegd met veel planten. De grote snelweg is heel dichtbij, dus je kunt het geluid de hele tijd horen, maar het is niet erg luid. Het autovrije fiets-/voetpad naar Estepona is erg mooi.
Sitecode: 20950
We brachten half november 4 comfortabele dagen door op de mooi aangelegde camping met zwembad. De natte zones zijn erg schoon en het restaurant heeft een grote boeken- en spelletjeshoek. We komen graag terug!
Net als in februari 2020 hebben we erg genoten van de dagen in Erkunte Park met het uitstekende eten en de zeer schone natte zones. Helaas merkten we pas toen we vertrokken dat de baas (voormalig drogist) zelf arganolie produceert, dus we konden maar een kleine hoeveelheid kopen. Wij komen graag nog een keer!
Begin november brachten we slechts één nacht door op deze idyllische camping met een restaurant op ongeveer 800 meter van het dorp. Toilet en douches ok voor Marokkaanse normen. De vegetarische tajine was niet vers en noch wij, noch de andere gasten vonden het lekker. Jammer, eigenlijk wilden we twee of drie nachten blijven.
Zeer mooie plek met veel palmbomen. Op dit moment staan er weinig campers, maar daar komt vanaf januari weer verandering in als de Duitse overwinteraars komen. Ali de eigenaar is erg aardig en meegaand. Wij zijn hier voor de 2e keer na 2020 en genieten van de rust. En ook de nabijheid van de stad, op loop-/fietsafstand.
Sitecode: 19549
Zeer schoon sanitair (tegel). Mooi uitzicht over de stad vanuit het restaurant en terras. Eet goed.
Sitecode: 19385
Schone en rustige plek. Aangename verzorging. Heeft alles wat je nodig hebt, inclusief toiletpapier in de schone toiletten. Warme douches. Maar geen winkelmogelijkheid in de buurt. Prijs 80 dir am inclusief elektra. We waren tevreden
Goed voor 1 of 2 nachten. Schoon.
Sitecode: 19029
Meknes is momenteel erg druk met renovatie van bijna alle attracties. Het was mogelijk om direct naast de medina te overnachten en de parkeerplaats stond de hele nacht onder toezicht van een bewaker. We betaalden 70 dirhams voor dag en nacht (en wat pennen voor de kinderen van de directeur). Hij was erg vriendelijk.
De parkeerplaats is niet meer in gebruik, maar we mochten naast Hotel Tazekka overnachten en werden heel vriendelijk ontvangen. We hebben er goed gegeten en de omgeving is geschikt om te wandelen. Excursies naar de grot zijn ook mogelijk met een gids.
Prachtig gelegen kleine plaats (op een lichte heuvel met een direct uitzicht op de zandwoestijn). Zeer mooie operator (Abdullah) die, samen met zijn broer, ook zeer interessante reizen in de woestijn maakt. Hij is zelf een voormalige nomade en kent het gebied heel goed. Spreekt frans Ga er graag opnieuw en opnieuw.
Sitecode: 19995
De plaats wordt momenteel omgezet in wat waarschijnlijk een super ingerichte plaats is. Maar op dit moment is er geen echte infrastructuur behalve elektriciteit (geen toilet, geen water, geen afvoer). Prijs 60 drm. Maar locatie uitstekend voor een bezoek aan de imposante Agadir. Ook geen restaurant in de buurt
Sitecode: 20813
Locatie erg mooi, uitstekende sanitaire voorzieningen, heeft zelfs papier in de wc-bril. De douches hebben warm water en het water en de watervoorziening van de auto is voorbeeldig.
Ideaal gelegen voor een wandeling door de stad. Op loopafstand (15 min) van de souk, waar u alles tegen aangename prijzen kunt vinden. De 2 douches en 2 toiletten waren vandaag schoon, zelfs "raclettes" zijn beschikbaar om de vloeren schoon te vegen. We zijn aangenaam verrast. Prijs 50 dirhams plus 30 dirhams voor elektriciteit
Sitecode: 20503
De locatie ten opzichte van de stad is goed. Maar zoals al door anderen is beschreven, zijn de sanitaire voorzieningen in zeer slechte staat. Wij waren er gisteren