@Cindy-V
Heel mooie rustige camperplaats in een leuke streek om te fietsen,wandelen of bootje te varen. Goede uitleg om de streek te verkennen Restaurant Blend is een aanrader om te gaan eten prijs/kwaliteit is TOP.
Wij stonden er op 11/01/25 Er zijn nu barrières voor hoogtebeperking tot 2m20 geplaatst om op het grote stuk te parkeren. Je kan er wel nog staan via laatste ingang maar veel minder plaats dan vroeger
Leuke plaats om te overnachten en de omgeving te verkennen met de fiets. Heel gezellig café
Hier dit Paasweekend gestaan heel aangename rustige plek,vriendelijk eigenaars. Mooie streek om te fietsen,wandelen. Alles wat je nodig hebt is er stroom,water en plaats om te ledigen
Een heel aangename plaats in het groen met SUPER proper sanitair. Super ontvangen door de beheerder Rudolph die er alles an doet om het je naar je zin te doen hebben.
Leuke aangename camperplaats met grote plaatsen. Wij waren er met camper en aanhangwagen. Super vriendelijke en behulpzame eigenaars. Bestellen van broodjes ook mogelijk. Mooie streek om van daaruit mooie fietstochten te maken. Plaats om terug te komen.
mooie plaats op het parkeerterrein van de brasserie. lekker gegeten met vriendelijke bediening. goede uitvalbasis om leuke uitstapjes te maken
mooie rustige camperplaats aan het water. uitstekende locatie voor mooie wandelingen of fietstochtje geen voorzieningen aanwezig dichtbij oude scheepslift en 5km verder grotere scheepslift met 71 meter hoogteverschil een echte aanrader
leuke plaats om te slapenmooie fietsroutes van hieruit start knooppunt 68 wel geen voorzieningen. bezoek was helaas niet mogelijk door covid-19
Mooie rustige plaats,hebben hier 2 nachten geslapen. Lekkere restaurants in het dorp en zeer goede bakker op 100m. Komen hier zeker nog terug.
Mooie plaats aan het water Goed restaurant een echte aanrader Verzorgde doucheruimte