@Clandre
Een werkelijk uitzonderlijke camping. De sanitaire voorzieningen zijn niet modern, maar ze zijn altijd schoon en goed onderhouden. Je kunt 's ochtends brood krijgen en de flexibele shuttleservice naar het dorp is eenvoudig en betrouwbaar. De persoonlijke tips van de eigenaren zijn bijzonder aardig en maken je verblijf echt aangenamer. Je zou zeker voor deze camping moeten kiezen, ook al maakt hij op het eerste gezicht misschien geen indruk. GEWELDIG! ❤️
Fantastische camping op slechts een paar minuten van de zee. Vieste is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of met de shuttlebus. Fietsen zijn beschikbaar op de camping. De eigenaren zijn erg gastvrij en doen er alles aan om aan al je wensen te voldoen; veel lof en hartelijk dank daarvoor! TOP
Een goed onderhouden, kleine camping. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De prijs is onverslaanbaar. Alle bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. We zouden zeker terugkomen.

Deze plek is fantastisch, met zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Elisabeth probeert altijd een plekje te vinden, zodat ze niemand hoeft weg te sturen; helaas zijn er te veel mensen die niet gereserveerd hebben. Ze koken 's avonds voor de gasten; een echte aanrader. De toiletten zijn modern en altijd schoon.
Schone, verzorgde staanplaats met mooi sanitair. De extra kosten die in rekening worden gebracht zijn voor mij onbegrijpelijk, douche 1€ en de tijd loopt ook in de uit-modus. Het legen van de cassette is gratis, maar als je hem wilt uitspoelen, moet je 50 cent betalen. De wijnproeverij is liefdeloos en je moet als koppel een bril delen.
Geweldige plek met grote plaatsen. Plaats op loopafstand. Sanitair aanwezig en schoon. Gratis wifi. Broodjes verkrijgbaar bij het tankstation. Prijs/prestatie top
Enorme plaats voor het voorseizoen ok. 1 rij leuk, maar heeft zijn prijs. Ongetrainde luide honden in de buurt, was niet geweldig. Echt geweldig personeel overal. Wij vinden geen 5 sterren dus.....
Ideale plek om Grasse per e-bike te bezoeken. we werden hartelijk verwelkomd door een charmante jongeman. Er is een winkelcentrum op loopafstand en een manege tegenover de camping. de staanplaatsen zijn van verschillende grootte. Lastig voor campers langer dan 7 m. we zouden deze plek zonder voorbehoud aanbevelen voor kleinere voertuigen.
Zeer goede ligging van de parkeerplaats, alles is te voet bereikbaar. Stoelen zijn van voldoende grootte. Sanitaire voorzieningen groot, nieuw en zeer schoon. We bezochten het in de herfst en kunnen niet beoordelen of het erg stoffig wordt als het droog is, grindpaden zouden waarschijnlijk aangenamer zijn. WiFi erg goed en in de prijs. We kunnen zeker een aanbeveling geven
Zooo leuk. een zeer moderne, stijlvolle standplaats. Warme gastheren, alles zeer schoon en nieuw. De prosecco is het waard
Fantastische kleine patioruimte. De sanitaire voorzieningen zijn nieuw met muziek. Verharde plaatsen voor stacaravans. Zeer vriendelijke behulpzame telefoniste. Gratis toegang tot het nabijgelegen buitenzwembad met een gastenkaart. Plaats kan alleen worden aanbevolen
Goede gratis plek, kleine plaats in de buurt. Vloeren vlak en schoon. Er zijn openbare toiletten, maar daar hebben we niet naar gekeken. we komen terug, bedankt
Zeer liefdevol ontworpen juweeltje. de eigenaren zeer hartelijk en hardwerkend. een klein paradijs om je goed te voelen direct aan het meer. Op de idyllische plek om alles te krijgen wat je nodig hebt. Sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en worden meerdere keren per dag schoongemaakt.
Zeer goede SP centraal gelegen. Het stadscentrum en tal van restaurants zijn te voet bereikbaar. Plekken die groot genoeg zijn. Je moet er tegen de middag zijn, anders is de parkeerplaats bezet.
Geen afvoer van het chemisch toilet aanwezig. Afvoerterminal voor vers en gebruikt water is defect. Operator wilde ervoor zorgen
Goed gelegen plek voor wandeltochten. Alles nieuw en zeer goed onderhouden. De operators zijn erg hartelijk en hoffelijk, staan altijd klaar met handige tips, spreken kalm. De familie ontwierp het plein met veel aandacht voor detail.
Goed gelegen, goedkope parkeerplaats. Men is snel in de oude stad of ook met Rewe / Aldi, alles op loopafstand. Iedereen die daar verblijft, moet zeker bij Burgmann eten. Familiebedrijf, waar de moeder nog zelf kookt. Lekker eten voor een goede prijs.