@Clever13
- 1992
Wij dachten meteen dat de 17 euro (2 personen + camper) niet klopte. Wij betaalden 14 euro (4 euro per persoon, 6 euro voor de camper, zonder stroom). Vrije zitkeuze, vlak, sanitair in orde - geen luxe, eenvoudige ruimte, maar alles werkt - warme douches bij de prijs inbegrepen, personeel uiterst vriendelijk. En als klap op de vuurpijl: goedkope en goede gastronomie. Algemeen: goed, prijs/prestatie > geweldig! Emmerich, Beieren
Geen restaurants, geen winkels, ook niet in de omgeving. Niets behalve de basisvoorzieningen (fatsoenlijke sanitaire voorzieningen, maar slechts één in de hele plaats) - wat eigenlijk oké is. wel, maar wat ons betreft niet voor € 37,80 per dag (geen € 20!). Elektriciteit is echter gratis. Leuk voor zware consumenten. Wij hebben er geen nodig
3 sterren passen niet. De plaats is rustig en vlak. Water etc. is op de lange termijn uiteraard niet beschikbaar. Ten minste één (1) Dixie-toilet. Anders geen apparatuur.
Mooie en schone plaats. Maar toiletdeuren kapot omdat de deurklinken vernield zijn. goederen konden niet worden geopend. Ik heb ook geen vuilnisbakken gezien.