@Colette-Gaughan
- 2022
- Challenger Graphite 260
- 2019
- Ford
Weg naar de camping een beetje harig, maar de camping zeer comfortabel en douches enz. Schoon restaurant ter plaatse en erg leuk had een heerlijke mojito bij mijn maaltijd, die ook erg goed was! heb geen poging gedaan tot een natuurlijk zwembad omdat het leek te zijn afgedamd en nogal groen? Al met al een goede tussenstop en mooie ontvangst, de plaatselijke stad heeft zo'n karakter dat zeker een bezoek waard is
Zo moeilijk om te parkeren in deze stad, niet campervriendelijk bij alle wegwerkzaamheden overal met omleidingen, het was een nachtmerrie in afwachting van de veerboot!
Sitecode: 20808
Echt teleurgesteld bleef omdat ik nergens anders heen kon om 20.00 uur in de avond! ze accepteren geen ACSI-kaart, vertelden ze me meer en brachten ons 46 € in rekening voor de nacht? Om het nog erger te maken, moeten ze uiterlijk om 11.00 uur uitchecken, echt niet onder de indruk zou het niet aanbevelen oh en de douches waren als iets uit een gevangenis die beter was opgezet om te parkeren op de IKEA-parkeerplaats in Genua
Geweldige locatie mooie eigenaresse! slechts een kleine ruimte voor ongeveer 8 campers, er staat een warme douche voor je klaar en de dames- en herentoiletten zijn schoon en gescheiden! loop door de privépoort en je bent op het prachtige strand met kristalhelder water, zo ontspannend?
super tussenstop voor de nacht rustige lieve heer die het beheert voldoende ruimte douches echt schoon en ruim! EHU inbegrepen in de prijs kostte ons 20 € met ACSI-kaart!
Vond de site een beetje slordig maar blijft goed, het is wat je ervan maakt 🤷♀️. nam voor een dag de metro op 800 meter afstand naar Wenen! douches goede en warme faciliteiten allemaal goed, we betaalden 28 € per nacht als je EHU wilt. Dat is 5 € per nacht! grote fatsoenlijke plek!
lieve eigenaren! het lijkt vreemd om in iemands tuin te parkeren, maar er zijn er hier veel in de buurt, allemaal dicht bij de tram naar de stad. Num 17 brengt je rechtstreeks naar de schitterende oude stad! De douches en faciliteiten zijn schoon en netjes, we hebben zelfs 950 krona per nacht gewassen, inclusief EHU, niet goedkoop, maar echt een goede tussenstop bij het wassen van 150 krona!
goede plek, hier staan 4 campers geparkeerd voor de nacht! rustig nachtzwembad enz. op de parkeerplaats, maar een beetje duur! geen diensten beschikbaar, maar oké voor 24 uur en Neurenberg met de trein goede tussenstop!
Prima voor een tussenstop en dankzij de plaatselijke gemeente is het prima! moet trouwens zelfvoorzienend zijn!!
zeer comfortabele site! douches warm 1€ elektrisch 1€ voor 1kw De ligging is uitstekende supermarkten rondom en een fietstocht naar het kasteel langs veilige fietspaden! ongeveer 8 km daar, maar we zijn het waard! personeel mooie drukke camping we kregen de laatste plaats om 16.30 uur
Goede plek om te overnachten als je verder reist en je hebt je eigen voorzieningen! we zijn verhuisd naar de volgende parkeerplaats aan de linkerkant, veel ruimte om geen tafels of stoelen enz. neer te zetten! Strand voor je zeer rustige en comfortabele nacht doorgebracht
geweldige plek voor een tussenstop schoon netjes alle voorzieningen aanwezig vers water en afval. De douches zijn allemaal nieuw en € 1 heel goed echt warm water! u kunt naar de stad lopen 1,5 km winkels en bars de Mercadona ligt op 10 minuten lopen in zicht! personeel erg behulpzaam Ik denk dat als hij tegen een kleine vergoeding een pendelbus naar het strand zou nemen, hij het zou hebben gekraakt. oh en nu elektrische punten overal 6 ampère of 10 ampère voor 3,50 €
één nacht kost je nu € 13, maar meer dan één kost € 12 per nacht goede camping alle diensten en direct aan het strand met chiringuito voor de deur!
Afgezien van de stortregens waar niemand controle over heeft, is deze camping schoon en opgeruimd. Goed gelegen lopen naar Aldi en andere supermarkten! strand dichtbij en goed geprijsd voor 12 € per nacht incl. 5 kW elektriciteit. vriendelijk personeel receptie sluit om 16.00 uur.
echt mooie schone plaats verbleef 2 nachten comfortabel aardig personeel zeer ontspannend gefietst naar winkels tram aan de voorkant naar Alicante goed gelegen
locatie goed schoon en netjes gemakkelijke wandeling naar het mooie strand! Helaas bezocht op 21/5 en kosten voor 1 nacht 30,80€ per nacht 2 personen dure ACSI-korting van toepassing voor 4 nachten + het is het meeste dat we hebben betaald voor een nacht en waren niet zo moe geweest denk dat we misschien wel doorgereden zijn maar moeten spreek als vondst en personeel mooie plek goede promenade lopen heerlijk!
echt een leuke plek om uit te rusten schoon, opgeruimd, aardige behulpzame mensen bij de receptie mooi strand gestaag lopen naar Aldi om in te slaan ja zal het heel goed doen voor een weekendrust! Goed om de fietsen te hebben om over de promenade te rijden!
heeft geen 5 sterren toegekend omdat er geen douche en toiletten waren, ze waren voor die dag gesloten ??. goed gelegen en het is jammer dat ze daar niet één keer per week een veegmachine plaatsen, het zou perfect zijn! helaas leuk stadje en het is maar voor 1 nacht 😎
goed gelegen CP zeer smalle straatjes van de stad als doorgang maar alles goed neem het langzaam park duikt op voor je rijdt rond naar de ingang voor de markeringen met daarop Auto Caravana. Mooie wandeling naar de mooie stranden en promenade 10 minuten veel bars en restaurants GEEN CAMPING toegestaan alleen deur en ramen open 😊 laten we dit vrije gebied niet bederven 🙏
geweldige kleine plaatsduivel om bij de satellietnavigatie te komen, brengt je door de bochten en bochten die niet zo goed is, zit midden in een urbanisatie maar korte wandeling naar het strand en goede fietstocht langs het strandpad naar Mercadonna 10 € per nacht is het zeker waard EHU 4 € dit jaar voor 4 kW per dag was vorig jaar niet afgetopt, veronderstel ik stijgende kosten 😎
geweldige tussenstop om afval weg te gooien en vers water in te nemen! er zijn veel werkzaamheden gaande in het servicegebied, maar nog steeds toegankelijk achter de wasmat voor voorzieningen!
leuke tussenstop niet dicht bij het strand, maar lekker rustig ontspannen na een lange dag! douchefaciliteiten kost EUR 1 voor 5 minuten elektriciteit is nu EUR 3 per nacht. vind 5€ voor vers water iets te veel 👧
hoewel er geen voorzieningen zijn behalve de kerkklokken, is het prima, zelfs de klokken klonken geweldig! we waren erg moe na een lange reis, het was goed geaccepteerd dat we 's nachts uitrusten voor een verdere reis, hopelijk zullen we vannacht goed rusten
geweldige plek voor een tussenstop, trek gewoon aan de Autopista en de garage is daar Cepsa! alle beschikbare diensten gratis internet dat erg snel was, je moet minimaal 40 € diesel kopen om een token ter waarde van 5 € te ontvangen om je 12 uur lang elektriciteit te geven, het was het waard om bij te vullen, het was ook geen dure diesel! Het enige nadeel zijn de vrachtwagenchauffeurs die 's nachts in en uit gaan en de trailers wisselen? Sleeping Draft nodig!
perfecte plek om te stoppen voor een avond comfortabel schoon en netjes bonus is elektriciteit voorzien voor de 10 euro en het voelt erg veilig dicht bij de stad goede tussenstop voor verdere reis naar Bayonne!
goed verzorgd gebied vlak bij de prachtige kerk en hoor de klokken luiden bezocht Fatima 25/11/22 goede nachtrust hier verder reis naar Salamanca
veilig aangekomen na zo'n lange reis hier goed gelegen lucht vlak bij de ICI veel vrachtwagens maar ruimte voor 6/7 MH geparkeerd naar Lidl gelopen voor een paar drankjes en voeten omhoog voor de nacht om op een ochtend weer te vertrekken voor Lissabon goede stop grijs water lozen chemisch toilet schoonmaken en ook allemaal gratis goed verlichte camping!
Sitecode: 19644
schitterende plek om te verblijven wat wil je nog meer geboekt voor 2 nachten om eigenaren gewoon te relaxen geweldig zelfs een bar op het terrein alle faciliteiten die je nodig hebt fietspaden en wandelgoden land 10/10
De hoofdparkeerplaats is nog niet af, dus niet open voor dergelijke voorzieningen, maar de havenmanager staat u toe om gratis te parkeren in de verlengde parkeerbusjes. Het zijn comfortabele en veilige bars en restaurants rond de jachthaven, erg mooi en schoon en ook stil
Basic aire maar diende zijn doel, we kwamen rond 15 aan. 30 en kreeg de laatste plek! alleen ruimte voor ongeveer 13 MH krap manoeuvreren trouwens een nacht op harde grond omdat het slecht regende, was oké om de volgende dag verder te gaan en niet te vergeten dat het gratis is!
goed eindelijk geweldig gelegen we komen aan op een dag dat de ayuntamiento zondagmiddag wegen hebben afgesloten en alles stil is? dicht bij de stad zullen we later of in de ochtend verkennen, maar zeer schoon netjes Aire
Eindelijk gevonden, het duurde even, het is goed! als je een zware dag hebt gehad, is het een goede plek om te parkeren en je hoofd te laten rusten, maar één nacht is genoeg, het is net middernacht en ik ben nog steeds wakker van het verkeerslawaai in de hoop dat het snel wegsterft! !
Goede locatie schoon en netjes perfect voor een bezoek aan Gibraltar, maar teleurgesteld geen douchefaciliteiten! geen elektriciteitspunten De douches waren in een heel mooi blok maar niet voor campergebruikers alleen booteigenaren in de haven! 2 wasmachines beschikbaar voor veel campers hadden 2 nachten gepland, maar bleven er één die verder ging naar Tarifa niet de moeite waard 14 € ook de zoetwaterkraan die mijn man moest desinfecteren en heel goed schoonmaken voordat hij vers water aannam niet goed
geen schitterende plek om te parkeren om eerlijk te zijn heer als de wind van de zee waait, heft het zand zich ook op, we waren ermee bedekt! locatie is redelijk goed om de promenade op te lopen, maar kon niet zeggen dat het een plek is waar we naar terug zouden keren, zij het gratis! zorg ervoor dat je langs de geasfalteerde basisparkeerplaats gaat naar het zanderige veld daarachter
mooie plek we stopten rond 14.00 uur er waren 2 campers op de parkeerplaats strand mooi Sinbad restaurant goede mensen kwamen en gingen geen problemen de nacht doorbrengen met luisteren naar de oceaan, zolang er maar een paar campers parkeren, het is geen probleem Motorhome 7 meter!